Gönen`de Moraller düzeldi

Gönen`de Moraller düzeldi

Antrenör Yüksel Öksüz ile moraller düzeldi






Gönen
Belediyespor Teknik Sorumlusu koltuğuna oturan Yüksel Öksüz dün antrenör Cengiz Bıyıklı ile birlikte sözleşmeye imza attı ve resmen görevine başladı.


Gönen Belediyesi'nde gerçekleşen imza sonrası hiç vakit kaybetmeden antrenman sahasına giden Öksüz burada oyunculara kısa bir konuşma gerçekleştirdikten sonra antrenman yaptırdı.

Çok çalışmayı sevdiğini belirten teknik adam, olgun davranışları ve futbol bilgisiyle kısa sürede takımı sezonun ilk maçına hazırlamak için kolları sıvadı



Gönen Belediyespor`da takımın havası değişti

Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Yüksel Öksüz ilk günden pozitif yaklaşımı ile takımın havasını değiştirdi. Günden çift idman yapacağını belirten tecrübeli teknik adam, bu sayede oyuncularının özelliklerini daha çabuk öğreneceğini söyledi. Yüksel Öksüz nezaretinde yapılan ilk çalışmayı oyuncular neşe içinde tamamladılar. Bu olumlu havanın takım oyununa da etki etmesi bekleniyor.

Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Yüksel Öksüz imzayı attıktan hemen sonra takımının başında çıktığı ilk çalışmada oyuncularına öz güven aşıladı. Saat 16'da gerçekleşen çalışma öncesinde takımı sahanın ortasında toplayarak bir konuşma yaptı. Yüksel Öksüz oyuncularına çalışma esnasında herkesin daha iyisini yapabilmek için gayret göstermesini istediğini söyledi. Öksüz, Takımda 1 dakika almasına rağmen en iyisini yapmak için çabalayan oyuncumu başımın üstünde taşırım” dedi.

İşimizi sevmek zorundayız” diyerek sözlerini sürdüren tecrübeli teknik adam, oyuncularına çok çalışarak başarıya ulaşıldığını yineledi. Bu arada geçen sezonun şampiyon kadrosunda yer alan ve sezon başında Erdekspor'la antrenmanlara çıkan başarılı oyuncu  Cihan'da bu takımdan ayrılarak yeşil beyazlıların dünkü çalışmasında yer aldı.



Gönen Belediyespor`da yardımcı antrenör Cengiz Bıyıklı ile Antrenör Yüksel Öksüz yeni bir başlangıç için yeşil beyazlı takım ile akitlerini imza altına alırken dışarda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu.



İşte Yeşil Beyazlı ekibi uçuracak ayrılmaz üçlü İsa, Hakan ve Salih, tüm düşünceleri bu sezonda estetik futbol ile Gönenli taraftarlara keyifli bir futbol izletip, Kilitlendikleri hedeflerine ulaşmak.



Yeşil Beyazlı ekipteki huzuru başka forma altında bulamayan  Cihan Duymaz, Stresli günlerin aşılması ardından oda takımına geri dönenler arasında yer aldı.






Yüksel Öksüz, Cengiz Bıyıklı ikilisi Gönen Belediyespor yönetimi ile mutabakata varmaları ardında soluğu yeşil sahada aldılar.

Takımı toplayan iki teknik adam gelinen noktadaki stratejiyi açıklarken iyi tanıdığı BAL liginde iyi bir çıkış yapmaları gerektiğini, bunun içinde kendi sahalarında oynayacakları ilk karşılaşmada hedeflerinin mutlak surette galibiyet olduğunu açıkladılar.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı