GÖNEN’DE MOTOKROS HEYECANI

GÖNEN’DE MOTOKROS HEYECANI

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 2023 sezonunun 4. Ayak ANLAS yarışı Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlendi.

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 2023 sezonunun 4. Ayak ANLAS yarışı Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlendi.

Hız, denge ve adrenalinin ön plana çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası ANLAS Yarışı Gönen’de 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. Yarışlar Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda Motokros severler ile buluştu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Gönen Belediyesi’nin destek verdiği Şampiyonada Türkiye’nin en iyi yarışçıları şampiyonluk için mücadele etti. Oldukça yoğun ilgi gösterilen yarışlarda seyirciler yarışları hayranlıkla seyretti. 

Dereceye giren sporcular kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, BBB Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Gönen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Demirtaş, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve TMF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım’dan aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 2023 sezonunun son yarışına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Balıkesir, doğasıyla, tarihiyle ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biridir. Bu güzel şehirde, motosiklet sporunun en önemli organizasyonlarından birini gerçekleştirmek, bizler için büyük bir onur. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza, organizasyonda emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan Motokros severlere teşekkür ediyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler: GÖNEN’ MOTOKROS HEYECANI
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı