Gönen'de Motokros Heyecanı Yaşanacak

Gönen

Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Türkiye Motorsiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası basın toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Motokros Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp katıldı.

İl Müdürü Adem Özalp, “Balıkesir’in gençlik ve spor kenti olarak anılmasını istiyoruz. Şehrimizin dört bir yanında spor alanları oluşturarak sporcularımızın hedeflerine ulaşabileceği bir yol haritası oluşturabilmesi için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızla da spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Her ilçenin bir faaliyet ile tanınır olmasının, spor turizmi açısından da önemli bir değer olacağını düşünüyoruz. Bu tür organizasyonların yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve her zaman ev sahipliği yapmaya hazırız. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Gönen' Motokros Heyecanı Yaşanacak
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı