Gönen`de Ömer Seyfettin Kültür-Sanat Haftası

Gönen`de Ömer Seyfettin Kültür-Sanat Haftası

6 Mart`ta başlayan Etkinlikler Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye konacak Tek Kişilik Yaşam” isimli oyunla sona erecek.




24. Ömer Seyfettin Kültür-Sanat Haftası Kutlama Programı açıklandı.




06 Mart Çarşamba günü saat 11'de Ömer Seyfettin Meydanı'nda Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın açılış konuşması ile start alacak hafta, 10 Mart Pazar akşamı Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından saat 20'de başlayacak Gönen Belediyesi Konferans Salonu'ndaki oyunla kapanacak.

06 Mart Çarşamba günü saat 11'de Ömer Seyfettin Meydanı'nda Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın açılış konuşması ile başlayacak kutlamalarda Satranç Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri verilecek. Halk oyunları ve konferansla ilk gün tamamlanacak.

7 Mart Perşembe günü Gönen Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi tarafından şiir dinletisi düzenlenecek. 8 Mart Cuma günü yazar için mevlit okunacak ve aşure ile pilav ikramı yapılacak. Akşamı ise Şef Ahmet Rasim Güneş yönetimindeki Gönen Belediyesi Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından bir konser verilecek.

24. Ömer Seyfettin Kültür-Sanat Haftası etkinlikleri Ömer Seyfettin Hikâye Yarışması ile başlamıştı. Yarışmasının ödül töreni 9 Mart Cumartesi günü Gönen Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Törenden sonra Şef Faruk Arısoy yönetiminde Gönen Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu bir konser verecek.

Hafta 10 Mart Pazar akşamı Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye konacak Tek Kişilik Yaşam” isimli oyunla sona erecek. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı