Gönen`de play-off hazırlığı

Gönen`de play-off hazırlığı

Gönen Belediyespor'un 12 Mayıs 2013 Pazar günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda Edremit Belediyespor ile oynayacağı play-off maçı için yönetim ve taraftarlar bir araya gelerek maç için organizasyon yaptılar.




Gönen, 20 otobüsle çıkarma yapacak


Gönen Belediyespor'un 12 Mayıs 2013 Pazar günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda Edremit Belediyespor ile oynayacağı play-off maçı için yönetim ve taraftarlar bir araya gelerek maç için organizasyon yaptılar.

Gönen Belediyespor yönetimi ve Köşe10 taraftar grubu liderleri ile bir araya gelerek 12 Mayıs'taki karşılaşma için birlik çağrısında bulundular. Yönetim ve taraftarlar arasında yapılan görüşmeden Gün Birlik Günü” mesajı çıktı. Yöneticiler bu maç için takıma ve taraftarlara güvendiğini açıklarken, Köşe10 taraftar grubu, geçmişi unutup geleceğe güvenle bakmanın doğru olduğunu belirttiler.



20 otobüsle Balıkesir'e

Köşe10 taraftar grubu üyeleri kendi aralarında facebook sayfasından bu maç için duyurular yaparken, üye olmayan tüm yeşil beyaz sevdalılarının da bu organizasyonda yer almasını istediklerini belirttiler. Öte yandan özel araçları ile de bu maç için Balıkesir'e gidecek taraftarlar da hesaba katılınca yeşil beyazlı ekibin stadın büyük bir bölümünü dolduracakları da gelen bilgiler arasında.



Taraftarlar karşı tribünü istiyorlar

Bu arada iki takımın da taraftarlarının yer alacağı tribünlerin yöneticiler arasında yapılacak görüşmelerle belirleneceği haberleri yayılınca, yeşil beyazlı taraftarlar Balıkesir Atatürk Stadı'nın şeref tribünlerinin karşısındaki tribünleri istedikleri belirtildi.



Vefa hazırlıkları sürüyor


Play- aut maçını garantileyen Gönen Belediyespor, hafta sonu İstanbul deplasmanında Vefaspor ile sondan bir hafta önce karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren
yeşil beyazlılar, Gönen'de oynanan ligin ilk devre maçında rakibini Hakan'ın golüyle 1-0
mağlup etmişti.


Ligde kalan maçlarını kazanarak moral depolamak isteyen yeşil beyazlı ekip, Vefa'dan çekinmiyor. Ligin ilk maçında rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran Gönen Belediyesporlu oyuncular, deplasmanda oynayacakları bu maçı da kazanabilecek güçte olduklarını belirttiler. Takım kaptanı Sonat arkadaşları adına yaptığı açıklamada Vefa'nın güçlü bir takım olduğunu, bunu da zirve yarışı ile gösterdiklerini belirterek, Ancak biz kalan maçlarımızı kazanarak
sezona veda etmek istiyoruz. Sonrasında Edremit ile oynayacağımız play-aut maçına
konsantre olacağız” dedi. 




Taraftarın çağrısı; BİR SEMTİN VAROLUŞ MÜCADELESİ

Sen GÖNENSPORLUSUN !
Yapılan her türlü Bizans oyunlarına karşı susmayacaksın , tam tersine arayacaksın hakkını.
Takımına küfür edenden asla korkmayacaksın. Şehrini savunacaksın , sahip çıkacaksın. SEN GÖNENSPORLUSUN , EKMEK YEDİĞİN ŞEHRİ SATMAYACAKSIN !



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu