Gönen`de şiir günü

Gönen`de şiir günü

Gönen Özel Mahmut Bayram İlk ve Ortaokulunun şiir okuma programında coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.



Gönen Özel Mahmut Bayram İlk ve Ortaokulunun şiir okuma programında coşkuyla birlikte duygusal anlar da yaşandı.





Gönen Özel Mahmut Bayramda, Türkçe zümresinin önemli etkinliklerinden biri olarak düzenlenen şiir okuma yarışması Konferans Salonunda icra edildi. Yarışmaya her sınıftan en fazla 2'şer öğrenci katıldı.Ön elemeler daha önce Türkçe öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri tarafından sınıflarda yapıldı.

Sınıfı temsilen en güzel şiir okuyan 2'şer öğrenci seçildi. Yarışmaya 20 öğrenci katıldı. En yüksek puan alan beş öğrenci ödüllendirildi. Ayrıca yarışmaya katılan özgüveni yüksek tüm öğrencilere de küçük hediyeler verildi.

Yarışmada öğrenciler şiirlerini hazırladıkları fon müziği eşliğinde okudular. Yarışma sonunda 6-A sınıfından Hacer Nur UYAR Kırk Yaşındasın” şiiri ile 1., 2-A sınıfından Hüseyin Alperen KILIÇ   Sakarya” şiiri ile 2., 7-B sınıfından Beyza ÜRKMEZ 35  Yaş” şiiri ile 3., 4-A sınıfından Zeynep ÇELİK Ne Masal Ne Rüya” şiiri ile 4., 6-B sınıfından Betül Başarı Sol Yanım Acıyor Anne” şiiri ile 5. oldu. 

Yarışmada birinci gelen öğrenciye MP4 Çalar, ikinci gelen öğrenciye Tütüncüoğlundan  2 kişilik Pizza, üçüncü gelen öğrenciye ise 8 GB flash bellek hediye edilirken, 4. ve 5.ye de 5 TL kantin çeki ve çeşitli hediyeler verildi. Okul Müdür Yardımcısı Mustafa KIRAL, katılım gösteren tüm öğrencileri ve öğrencileri hazırlayan öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı