GÖNEN`DE SP SEÇİM STARTI VERDİ

GÖNEN`DE SP SEÇİM STARTI VERDİ

Balta, Yerel seçimler öncesinde başlattığımız Türkiye taraması faaliyetleri hafta hafta devam ediyor.

Gönen, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, partisinin İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Seçim çalışmaları için Gönen’e gelen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Mustafa Balta, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mustafa Balta’ya, SP. Bursa İl Müfettişi Recep Aygün, SP Balıkesir İl Teşkilat Başkanı İsmail Balaban eşlik etti.

parti teşkilatında düzenlenen toplantıda,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Suat Hascan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Balta, “Yerel seçimler öncesinde başlattığımız Türkiye taraması faaliyetleri hafta hafta devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, 20 grup oluşturuldu, bu gruplar 23 Ekim’e kadar 81 ilde bulunan tüm ilçe ve beldeleri ziyaret edecek ”dedi. Balta şunları söyledi “Ziyaretler aracılığıyla öncelikle, teşkilatlar yerinde görülmüş olacak, eksiklikler giderilecek.

Ekimin sonuna kadar yürütülecek olan tarama faaliyetleri sonunda yapılacak olan toplantılarla, yerel seçimlerde Milli Görüş adına ter dökecek adaylar belirlenecek.

Adayların duyurulması Parti Genel Merkezinin Ankara’da 14-15 Aralık tarihlerinde yapacak toplantı sonrasında kamuoyuna açıklanacak.

Balta sözlerine şöyle devam etti; “Saadet Partimizin gerek teşkilat gücü, gerek teşkilat haraketliliği gerekse seçim hazırlık ve seçim dönemi çalışmalarının en gözde, gayretli ve çalışkan partidir.

Bu durumun en önemli sebebi, bütün insanlığın saadeti için çalışmayı kendine inanç edinmiş ve vazifesini yerine getirmezse ağır bir sorumluluk altında kaldığına inanan, şuurlu ve fedakar teşkilat mensuplarımızdır.

Her seçimde olduğu gibi bu seçime de hazırlıklı girmek üzere Saadet Partisi Genel Merkez olarak 5 haftalık bir çalışma programı başlatmış oluyoruz.

Bu süre içerisinde, bütün il ve ilçeler ziyaret edilerek, teşkilat ve seçim çalışmaları yerinde görülecek ve partimizin seçimlerin favorisi olmasını temin edecek çalışmalar yapılacaktır.

Bugün bu çalışmanın Gönen ayağını yürütmek üzere Gönen’deyiz” dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı