Gönen`de Su savaşları 2

Gönen`de Su savaşları 2

Sulama birliği delege seçimleri ardından gözler 18 Eylül salı günü yapılacak genel kurula çevrildi.





Gönen Ovası sulama birliği olağan genel kurul için geri sayım başladı.
Eski Başkan Bülent Can ile mevcut başkan Kadir Bakkal`ın kıyasıya mücadele ettikleri delege seçimleri olası bir olumsuzluğa meydan verilmeden sonuçlandı.

98 delegenin seçildiği birlik 18 Eylül salı günü gerçekleştireceği olagan genel kurul ile yeni yönetim kurulunu seçecek.

Bilindiği üzere bir önceki genel kurulda Kadir Bakkal ve grubu Bülent Can yönetimini devirerek göreve gelmiş ardından bir biri ardına yapılan şikayetlerle her iki grubun yönetim çevreleri uzun süren sorgulama sürecinden geçmiş ve Gönen Ova Sulama Birliği töhmet altında bırakılmıştı.

Yargılanma süreci tamamlanması ardından göreve devam eden Kadir Bakkal yeni dönem için ``Aday olma`` tavsiyesini kendine gösterilen teveccüh`e saygısızlık olur gerekçesi ile sıcak bakmadığı öğrenildi.



Seçime ramak kala geçtiğimiz pazar günü ik aday ile bir araya gelen Milletvekili M.Cemal Öztaylan partilisi olan her iki isme kendi kendilerine rakip olmalarının anlamsız olduğunu,  Nöbetleşe sırayla yapılması gereken süreçte Kadir Bakkal`ın adaylıktan çekilerek Bülent Can`ın seçimlere tek liste ile katılmasının Gönen`in ve Su birliğinin üyeleri menfaatine olacağını söylediği öğrenildi.



Kadir Bakkal ise gelinen noktada verdiği mücadelenin göz ardı edilemeyeceğini, maaş almadan verdiği hizmetin camia tarafından takdir edildiğini ve yeniden kendisini başkan görmek için büyük baskı uygulandığını söylediği öğrenildi.

İki adayında ferağat etmemesi üzerine  gözler 18 Eylül Salı günü yapılacak olağan genel kurula çevrildi. 








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı