Gönen'de Tarık Mengüç fırtınası esti

Gönen

Gönen Yıldız Meydanındaki şenliğe CHP genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile CHP Roman Milletvekili Özcan Purcu'da katıldı.

Gönen Belediyesi tarafından Yıldız Meydanında düzenlenen Roman Şenliği konser etkinliği yoğun ilgi gördü.

Etkinlik kapsamında CHP İzmir Roman Milletvekili Özcan Purcu, CHP Genel Başkan Yrd. Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, CHP İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyelerinin de katılımları ile Reşadiye ve Sarıköy Mahallelerinde yaşayan roman vatandaşları ziyaret ettiler.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu, CHP Genel Başkan Yrd. Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Reşadiye Mahallesinde süpürge yapan bir vatandaşa kolaylıklar dileyerek iğneyi eline alan başkanlar süpürge hazırladılar.

Roman vatandaşların ve esnaf ziyaretlerinin akabinde akşam Yıldız Meydanında Roman sanatçı Tarık Mengüç sahne alarak roman vatandaşları ve alanı dolduran Gönenlileri doyasıya eğlendirdi. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu, CHP Genel Başkan Yrd. Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Konser alanına gelen vatandaşlar ile selamlaşarak bir süre sohbet ettiler. Sahneye çıkarak alanı dolduran kalabalığın eğlencesine ortak olan Milletvekillerimiz Özcan Purcu, Ahmet Akın ve Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, Sanatçı Tarık Mengüç’e Gönen iğne oyası tablosu ile çiçek takdim ettiler. Ayrıca Belediye Meclis Üyesi Ümit Yergal Sanatçıya Reşadiyespor atkısı hediye etti.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı İbrahim Palaz, "Roman vatandaşlarımızı ziyaret ettik, onların her ihtiyaçlarında her zaman yanlarında olduklarımızı tekrar kendilerine ilettik bu vesileyle düzenlediğimiz bu etkinliği gelerek alanı doldurduğunuz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Palaz, Roman Şenliği etkinliğini gelecek sene festival havasında daha büyük bir organizasyon ile gerçekleştireceklerinin müjdesini alanı dolduran roman hemşerilerine verdi.



Anahtar Kelimeler: Gönen' Tarık Mengüç fırtınası
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı