Gönen`de tarım fuarı

Gönen`de tarım fuarı

TARIMIN KALBİ 10-13 NİSAN`DA GÖNEN`DE RENKLY ATACAK!..

Tarım sektörünün öncü fimalarını bölgenin ziraatçıları ile buluşturan 4. Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10 - 13 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek.

RENKLY FUARCILIK; 10 yıllık bir mazisi olan firma, 2014 yılında toplamda 8 adet fuara katılacak. Firma, Tarım ihtisas, otomobil fuarları ile insan kaynakları ve istihdam kaynakları fuarları gerçekleştirmektedir.

RENKLY FUARCILIK Yetkilisi Umut GÜNGÖR; "Amaç, Gönen`de 24.000 metrekare alanın tamamının doldurulmasını sağlamak. 2014 yılında gerçekleştireceğimiz Gönen 4. Tarım ve Hayvancılık Fuarı dahil 8 fuar organizasyonunun 6 sı tarım, 2 si ise otomobil üzerine olacak. Bu yıl organizasyonunu üstlendiğimiz Gönen fuarını gelen talepler üzerine Mayıs ayından Nisan ayına aldık. Bu yıl Gönen Fuarına başta tüm traktör firmalarının katıımını sağlayacağız. Ayrıca, ekipman ve tarım ilgili hertürlü firma ile ön çalışmalarımızı tamamladık. Bizlere Gönen Belediyesi olmak üzere desteklerini esirgemeyen Gönen Ticaret Odası, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Gönen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Süt Üreticileri Birliğine teşekkür ederim."dedi.

RENKLY FUARCILIK;  Çorlu Trakya Tarım Fuarı, Trakya Autoshow Fuarı, Trakya Tarım Tech  Tarım Teknolojileri Lüleburgaz kapalı alan fuarlarını yıllardır gerçekleştiren Renkli (Renkly) Fuarcılık, özellikle tarım sektöründe, ihtisas özelliğiyle, ülke genelinde tercih edilen uzman bir şirket haline gelmiştir.

Renkli Fuarcılık tarım sektöründe gerçekleştirdiği bu başarıyı; başta otomobil ve ticari araç sektörü olmak üzere insan kaynakları ve yönetimi, sektörel fuarlarında da gerçekleştirebilmek adına tüm gayretiyle, yenilikleri ve değişen hizmet anlayışını daha pozitif çizgilere taşıyarak çalışmalarını sürdürmektedir.

30 Ocak 2014 Perşembe günü Koza Parkta gerçekleştirilen sabah kahvaltısının ardından gerçekleştirilen basın toplantısına; Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Apdurrahman Kural, Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, Yönetim Kurulu Üyeleri, İşadamı Adnan Akbakan, Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Engin Aslan, Gönen İlçe Tarım Müdür Vekili Vehbi Can, Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Tuncer Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt katıldılar.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı