Gönen`de ``Yergal`` sesleri

Gönen`de ``Yergal`` sesleri

Gönen`de siyaset, spor, sosyal ve iş dünyasının içinden gelen Ümit Yergal CHP`den Aday adaylığını açıkladı.

2014 Yılı Mart Sonunda Yapılacak Olan Yerel Seçimlere 9 Ay Kala Gönen Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Ümit YERGAL; Partideki Görevinden İstifa Ederek, Aday Adayı Olduğunu Yapmış Olduğu Basın Toplantısında Bildirdi.

Toplum içersinde sevilen ve sayılan, kendinle barışık bir kişiliğe sahip olan Ümit YERGAL; 1964 yılında İzmir’de doğdu. 1982 yılında İznik Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu.

Aynı yıl ailesi ile birlikte Gönen ilçesine yerleşen Yergal; 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Makine Bölümünü bitirdi. 1990-1994 yılları arasında Gönen Kaplıcalar İşletmesi A.Ş.’de jeotermal müdürlüğü yaptı. 1994 yılından itibaren Serbest Makine Mühendisi olarak çalışmakta olan YERGAL; evli ve iki kız çocuğu bulunmaktadır.

Ümit YERGAL; “Mesleki ve siyasi tecrübem, sosyal ve insani ilişkileri iyi bir insan olmamın avantajıyla yaşadığım şirin Gönen İlçesinin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini bilmekteyim. Daha güzel bir Gönen için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin yayınladığı genelge kapsamında 2014 yerel seçimlerinde üyesi olduğum partimden Belediye Başkanı Aday Adayı olmak istiyorum. Bu sebepten yönetim kurulu üyeliği görevimden istifa ettim”. Dedi.

A.D.Derneği’nde 1 dönem yönetim kurulu üyeliği, Jeotermal Tüketici Hakları Koruma Derneği Kurucu Üyeliği, Gönenspor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Kaptanlığı görevinde bulundu. 7 yıl Özel Sürücü Kurslarında Motor Öğreticiliği yaptı. Halen Tüketici Hakları Koruma Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2 Dönemdir CHP Gönen İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı.

Renkli kişiliği, sportmen yapısı ve aynı zamanda cana yakın tavırları ile tanıdığımız Ümit YERGAL’ e bundan sonra süreçte Başarılar Dileriz…



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false