Gönen`de yılın düğünü

Gönen`de yılın düğünü

Gönen Dereköy Alabalık Üretme Çiftliği ve Balık Restaurant İşletmecisi Nazım Şahan`ın oğlu Seçkin & Aslı Şahan görkemli bir törenle dünya evine girdi.







Güney marmara`nın yanı sıra Gönen termal turizminin müdaim konuklarının vazgeçilmez mekanı Dereköy alabalık tesisleri bu kez Seçkin ile Aslı`nın düğünü için hazırlandı.


Dereköy alabalık tesislerinin kendine özgü otantik bahçesinde gerçekleşen Garden Beach düğün`de davetliler sıra dışı konukseverlikle ağırlandılar.

Dereköy Alabalık Tesislerinde yakın zamanda tamamlanarak hizmete giren yazlık sosyal tesisler ve Kır Düğün Bahçesi `nde Cumartesi günü gerçekleşen düğün töreni ile yeni bir organizasyına imza attı..
 

Dereköy ve komşu köylerden gelen aile yakınları, misafir ve tanıdıklar ile bunların dışında Gönen ve İstanbul'dan gelen davetliler ve katılımcıların doldurduğu tesislerde yaşanan doluluk oranı düğün sahibi Nazım Şahan'ı oldukça duygulandırdı.

Ailenin tek oğlu Seçkin ve hayatını birleştirdiği zarif eşi Aslı tüm gece boyunca hem misafirlerini ağırladılar hem de eğlendiler ve konukların eğlenmesine katkı sağladılar.
Cumartesi  geleneksel yemek ikramı ile keşkek ve çiftliğin baş tacı yemeği alabalık seçeneği ile başlayan davet gece eğlencenin türlü versiyonlarıyla devam etti.

Sayılı ve önemli konukların boy gösterdiği gecede işadamları, siyasiler, muhtarlar, dernek başkanları, bürokratlar ya bizzat katılarak ya da çiçek ve çelenk göndererek Seçkin & Aslı çiftinin mutluluğunu paylaştılar.
Bursa'dan gelen profesyonel folklor ekibi, ses ve ışık gösterileri ile Nazım ve Safiye Şahan çiftinin oğullarının mutluluğuna ortak olan ve katkı sağlayan oyunları gecenin unutulmaz anıları oldu.

Dereköy Alabalık Tesisleri görkemli bir düğüne evsahipliği yaparak bundan böyle gerek kapalı alanı gerekse yeni hizmete giren Kır Düğün Bahçesi ile düğün, eğlence ve toplantı etkinliklerinde ben de varım” dedi.




 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı