Gönen de cinayet

Gönen de cinayet

Komşusunun evinde çıplak ve bıçak darbeleri ile öldürülmüş olarak bulundu

 

Gönen de  meydana gelen cinayet olayında bir kadın akşam saatlerinde birlikte yemek yedikleri komşusunun evinde çıplak ve ölü buldu.

/resimler/2015-6/11/0121291343674.jpg

Gönen`de yaşanan ilginç cinayet vakası, polis şeflerinin çözümünü bekliyor.  47 yaşındaki bir çocuk annesi Rebiha Bükçüoğlu komşusunun evinde çıplak cesedi bulundu.

Gönen de ikamet eden bir çocuk annesi 47 yaşındaki Rebiha Bükçüoğlu komşusunun evinde kanlar içinde bulunması ilçede infial uyandırdı.

Reşadiye Mahallesi`nde meydana gelen olayda bıçaklanarak  öldürüldüğü anlaşılan kadının boğaz ve göğüs bölgesinde 20 bıçak darbesi tespit edildi.

Akşam birlikte yemek yedikleri komşusu Hüseyin C.`ye ait evde çırılçıplak yerde yatan cesedi gören vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ilk müdahalede Rebiha Bükçüoğlu(47) nin ölmüş olduğunu gördüler.

Olay yeri inceleme ekipleri Rebiha Bükçüoğlu`nun cesedi incelenmek üzere Gönen Devlet Hastanesi morguna kaldırırken, hunharca öldürülen Bükçüoğlu`nun cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Bursa adli tıp kurumuna gönderildi.

Cinayet ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma yürüten Gönen savcılığı cesedin bulunduğu konut sahibi Hüseyin C. hakkında yakalama emri çıkardı.

Cinayet ile ilgili soruşturma derinleştirilirken şüpheli Hüseyin C nin boşanma davasının sürdüğü eşinden bir çocuğu olduğu ve yalnız yaşadığı belirlendi.

Rebiha Bükçüoğlu`nun eşinin ise cinayetten yeni haberi olduğu ve dün akşam saatlerinde Hüseyin C`nin kendilerine akşam yemeği için geldiğini söyledi. Araştırmaların sürdüğü ve henüz soruşturma kapsamında olay ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

/resimler/2015-6/11/0122032906867.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen de cinayet
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli