Gönen'deki cinayeti jandarma çözdü

Gönen

Gönen'de 15 gündür kayıp olarak aranan Sarıköy'lü Doğan Şahin, Ormanda öldürülmüş olarak bulundu.

Gönen’de, kayıp olduğu gerekçesi ile 15 gündür aranan Sarıköy'lü 37 yaşındaki Doğan Şahin’in cesedi battaniye’ye sarılı olarak kırsal Fındıkla Mahallesi civarında ormana terk edilmiş olarak bulundu.

Faili meçhul cinayet ile ilgili olarak Gönen ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fındıklı ormanında ölü olarak bulunan Doğan Şahin (37) in Gönen kırsal Ekşidere Mahallesinde ikamet eden Emrullah Öztürk (41) tarafından başına sert bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra cinayetten geriye iz bırakmamak için battaniye sarıp Fındıklı mahallesi yakınlarında orman’a atıldığı tespit edildi.

Fındıklı çevresinde ormana bırakılan kimliği meçhul cinayet soruşturmasını derinleştiren Jandarma, teknik takip ve eldeki bulgular ışığında gerçekleştirilen operasyon neticesinde, Aslen Sivaslı olup hükümlü olduğu ceza evinden şartlı tahliye ile çıkıp kırsal Ekşidere Mahallesinde ikamet eden Emrullah Öztürk(41)in cinayet zanlısı olarak yapılan soruşturmada suçunu itiraf etti.

Gönen-Bandırma (JASAD) Ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan zanlı Emrullah Öztürk sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine kapatılırken, olayda hunharca öldürülen Doğan Şahin’in cesedi adli tahkikat için Bursa adli tıp kurumuna gönderildi.

Hunharca işlenen cinayette hayatını kaybeden Doğan Şahin’in 22 Mart Pazartesi günü Sarıköy kırsal mahallede toprağa verilmesi bekleniyor.  



Anahtar Kelimeler: Gönen' cinayeti jandarma çözdü
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı