Gönen’e hizmet boynumuzun borcu

Gönen’e hizmet boynumuzun borcu

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz: “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 aydır Gönen’e girmedi”

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Gönen’e en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

CHP’nin, 25 yıl sonra Gönen’de yerel seçimi kazanmasının kendisi adına onur ve gurur kaynağı olduğuna dikkati çeken Palaz, 25 yıl önce CHP’li Kaya Uzer, Gönen’deki seçimi sadece 26 oy farkla kazanmıştı. Ben ise 8 bin 600 farkla seçimi kazandım” dedi.

Gönenlilere seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmek için çaba harcadıklarını vurgulayan Palaz, şu değerlendirmede bulundu:

“Tabii ki sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. En büyük sorunumuz, 90 kırsal mahallemizin bulunmasıdır. Bu kırsal mahallelerimizin yollarının yapılmasının sorumluluğu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde bulunuyor. Ancak Büyükşehir, bu konuda hiçbir çalışma yapmadı. Yalnız kırsal mahallelerimizin yolları değil, Büyükşehir Belediyesi, 20 aydır Gönen’e gelmedi. Tabii, onların da işlerinin zor olduğunu biliyoruz. Aslında 7 yıldır Büyükşehir sistemini de oturtamadılar. Büyükşehir Belediyesi, sadece kırsal mahallelerimizin yollarını yapsın, onlardan başka bir şey istemiyoruz.”

Gönen’e, Kaymakam Arslan Yurt’un da çabalarıyla 4 yıllık bir fakülte kazandırmak istediklerini vurgulayan Palaz, önümüzdeki dönemde ilçelerine kültür merkezi ve kütüphane olmak üzere spor salonu kazandırmak, Büyükşehir ile işbirliği içinde yeni bir otogar kazandırmak istediklerini açıkladı.

Palaz, Gönen Belediyespor Kulübü’ne de desteklerinin sürdüğünü vurgularken, “Ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl amatör maçların başlayıp başlamayacağı henüz belli değil. Bu durum da, bu işten ekmek yiyen sporcuları olumsuz etkiliyor” dedi.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Her zaman Gönenlilerin yanındayız. Gönenli vatandaşlarımızla el ele verirsek başaramayacağımız iş yoktur” diye konuştu. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Gönen’ hizmet boynumuzun borcu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli