Gönen`i mercek altına aldı.

Gönen`i mercek altına aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur Gönen`de bir araya geldiği muhtarlara yeni süreç ve projeleri anlattı.

Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Gönen Yıldız Otel Toplantı salonunda Mahalle Muhtarları ile toplantı yaptı.

89 köy, 1 Belde ve 11 Gönen (101)mahalle muhtarları toplantıya katıldı. Toplantıda mahalle olan köylerin sorunları dile getirildi. Köyler mahalle olmaktan memnun fakat isteklerin en çok yol sorunu, bunun yanında kanalizasyon, su, ulaşım geliyor.

Başkan Uğur yeni Büyük Şehir olduk ve ilçelerimizi ziyaret ederek sorunlarınızı dinliyoruz ve isteklerinizi de biliyoruz sizlere en kısa zamanda hizmetleri getireceğiz. Sizlere bu hizmetleri getirmek için bu göreve geldik. Belediye başkanı Hüseyin Yakar ile isteklerinizi yerine getireceğiz.

Buğdaylı mahallesi yeni bir okul isterken Tuzakçı muhtarı  tarlaların ovada olduğunu çay’a yapılacak bir geçiş ile  biçer döver ve traktörlerin köye gelmeden geçerek  mazot ’tanda istifade edeceği söylendi.

Alınan notlar ile Başkan Uğur isteklerinizi yerine getireceğiz. Yenice yolu da yapılacak ve yol üzerindeki mahallelerimizde toz dan kurtulacakdedi. 



ahmet çıtak
6.07.2014 17:28:46
B.Şehir kanunu ile bütçeler artacak paylar fazlalaşacak diyerek oy topladınız ama zaman gösterdi ki tam tersi oldu bu konuda soru soran olmamış mı inşallah Bandırmada ki ziyaretinde birisi sorar

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı