Gönen'in 23 Nisan Kaymakamı bayan

Gönen

Gönen Kaymakam Dr. Arslan Yurt, Kaymakamlık Makamını Özcan Kılınçay İlkokulu öğrencisi Mina Kurt’a devretti.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen temsili koltuk devretme töreninde Gönen Kaymakam Dr. Arslan Yurt, Kaymakamlık Makamını Özcan Kılınçay İlkokulu öğrencisi Mina Kurt’a devretti. 

Makam koltuğuna oturan Mina Kurt, önümüzdeki hafta okul ziyaretleri yaparak sorunları göreceğini, hastaneyi ziyaret ederek hastalar ile görüşeceğini, yardıma muhtaç insanların tespitini yaptıracağını ifade etti. Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman ile görüşen minik kaymakam, okul bahçelerine oyun alanları kurulması ve çiçeklendirme yapılmasını istedi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay, Özcan Kılınçay İlkokulu Müdürü Cemal Duymaz ve Okul Rehber Öğretmeni Seçil Durmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencimiz ile hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Yurt, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığımızın ve milli iradenin hâkimiyetinin tüm dünyaya ilan edildiği bir günü, çocuklara armağan ederek onlara verdiği önemi gösteriyor. Çocuklar, geleceğimizin teminatı, devletimizin güvencesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun” dedi. Ahmet Ilgazlı-Gönen



Anahtar Kelimeler: Gönen' Nisan Kaymakamı bayan
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı