GÖNEN’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101 YIL KUTLANDI

GÖNEN’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 101 YIL KUTLANDI

Başkan İbrahim Palaz "Gönen’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılını kutladığımız bu günde bütün Dünya’ ya mesajımız BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR."

Gönen’in Düşman İşgalinden kurtuluşunun 101 yılında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalara, Cumhuriyet Meydanı'nda devam edildi. 

Başkan İbrahim Palaz "Gönen’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılını kutladığımız bu günde bütün Dünya’ ya mesajımız BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR."  dedi.

Başkan Palaz "bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah  arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ebediyete irtihal etmiş kahraman Gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Gönen’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101 .yıl dönümü kutlu olsun." dedi. 

Çarşı Camisi'nde öğle namazına müteakip şehitlerimiz için okunan Mevlid-i Şerif sonrasında Belediye Başkanı İbrahim Palaz, pilav. Ayran, Tatlı ikram etti. Törene, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Bandırma Kaymakamı  Engin Aksakal, Bandırma Hv .Ulş Alb. Alihaddin Özdemir, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Kortej geçişi ile tören sona erdi.

KARADENİZLİ SANATÇI  VOLKAN KONAK GÖNEN'DE

Gönen’in Kurtuluş yıldönümü ile 15’ci Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali kapsamında ünlü sanatçı Volkan Konak konser verecek. 

Yıldız Meydanı’ndaki konsere şimdiden büyük ilgi gösteriliyor. Volkan Konak şarkılarıyla Gönenli hayranlarını coşturacak. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı