Gönen`in gururları

Gönen`in gururları

Gönen`de Mehmet Ahmet Genç Orta Okulunda projeler sürüyor.




Gönen deki başarıları kadar, yurtdışındaki  başarıları kamuoyunun dikkatinden kaçmayan Mehmet Ahmet Genç İlk-Orta Okulu yine
gündemde yerini aldı.




Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu İngilizce öğretmeni Hakan İşlek, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün davetlisi olarak Portekiz'e gidiyor.


Geçen yıl hazırladığı eTwinning projesi ile Ulusal Kalite Ödülü alan öğretmenimiz, 14–16 Mart 2013 tarihleri arasında, 33 Avrupa ülkesinden yaklaşık 600 öğretmenin, Avrupa Komisyonu'ndan yöneticilerin ve eTwinning yetkilerinin katılacağı uluslararası konferansta Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu'nu temsil edecek. Bilişim teknolojileri ve web araçları hakkında seminerlerin yer aldığı, proje örneklerinin sergileneceği standların düzenleneceği bu konferansa Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm Türkiye'den 27 öğretmen davet edildi.

Bilindiği gibi aynı zamanda İtalya, Fransa ve İspanya'nın ortak olduğu bir Comenius projesine de koordinatörlük eden Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu, hazırladığı projelerle ilçemizdeki okullara örnek olmaya devam ediyor.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli