Gönen`in kara noktası

Gönen`in kara noktası

Bu Yol'a Dikkat!!!... Daha Kaç Kişinin Canı Yanacak!!!…

Gönen`de, gün geçmiyor Çevre yolunun Gönen - Manyas - Balya Kavşağında kazada meydana gelmesin. 

Gönen- Manyas-Balya kavşağı trafik terörü açısından gündemden düşmüyor.

Bugün yine meydana gelen kazada iki araç sürücüsü hafif yaralı olarak kurtulurken minibüsün ön koltuğunda oturan yolculardan birsi araç içinde sıkıştı.

Olay yerine gelen GÖNDAK ekipleri araçta sıkışan yolcuyu çıkartmasında sonra Gönen Devlet Hastanesine kaldırılan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yakın zaman önce Gönen’e kazandırılan çevre yolunun yeni Devlet Hastanesi mevkiinde yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. 228-11-2013 Perşembe günü saat 13:30’da Çevre yolunun Gönen - Manyas - Balya Kavşağında meydana gelen kazada Ömer Doruk (48) yönetimindeki 06 DV 9517 plakalı Tır’a, Sadık Yıldız (30) Yönetimindeki 16 LBM 40 plakalı Minibüsün çarpması ile gerçekleşen kazada Minibüsün büyük hasar alırken can kaybının yaşanmaması olayın sevindirici yönüydü.  

Edinilen bilgilere göre Balya İstikametinden gelen Tırı son anda fark eden Minibüsün fren yapmasına rağmen Yağışlı hava nedeni ile duramaması ile Tır’a çarptığı belirtildi.

Yaşanan bu kaza sonucunda yine aynı soruyu yetkililere soruyoruz Bu Yol’da daha kaç kişinin canı yanacak gün geçmiyor ki trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor bu yolda. Bu yolun güveli hale gelmesi için büyük bir facianın mı yaşanması gerekiyor.!!!...



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli