Gönenli GS liler döner`de buluştu

Gönenli GS liler döner`de buluştu

Yeşil beyazlı ortamda, yürekleri sarı kırmızı atan Gönenli Galatasaraylılar Dönercide buluştu.



Son derece aktif bir spor taraftar kitlesine sahip Gönen`de BJK lilerden sonra Galatasaraylılar`da da bir hareketlenme oldu.


Gönen Galatasaraylılar derneği uzun bir aradan sonra Karadeniz İskender Kebap-Pide salonunda bir araya gelerek sarı kırmızılı camianın geleceğini konuştu.


Gönen Galatasaraylılar Derneği Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Tanrıöver Gönen`de faaliyet gösteren sosyal içerikli bir camia olarak sadece sportif hareketlilik değil, toplumsal faaliyetlerede de bulunduklarını belirterek bu anlamda Atatürk ilk öğretim okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.



Başkan Tanrıöver Gönen Galatasaraylılar derneği olarak sarı kırmızılı camianın kentte aktif bir sosyal camia olarak yer alması yanı sıra kendi içinde de birlik be beraberliği sağlayarak sportif alanlarda geleceğe umut vaat eden gençleri Galatasaray ilt yapısı için öneride bulunarak bölge gençliginin önünü açmak istediklerini söyledi.


Bu anlamda faaliyet gösteren Amatör kulüplerin genç takımlarını yakından izlediklerinini belirten başkan en büyük arzularının Gönen`de sarı kırmızılı bir futbol kulübü kurulmasını sağlamak olduğunu söyledi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli