Gönenli milli güreşçilerden büyük başarı

Gönenli milli güreşçilerden büyük başarı

Gönenli, Milli güreşçiler, son katıldıkları şampiyonada kürsüye çıkarak başarılarını sürdürdüler.

Gönen Güreş İhtisas Kulübü’nde yetişen ve şimdi güreş hayatlarını Bursa Büyükşehir Belediyespor’da sürdüren Engin Bozkurt ve Tolga Yönel elde ettikleri başarılarla hem kulüplerini hem de Gönenli güreş severleri gururlandırıyorlar. Milli güreşçiler, son katıldıkları şampiyonada kürsüye çıkarak başarılarını sürdürdüler.

İki güreşçiden Engin Bozkurt ikinci kez mücadele ettiği Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 66 kiloda yine derece yapmayı başardı. Bu kategoride ilk yılında 3.lük elde eden Bozkurt, bu derecesini tekrarlayıp başarısının tesadüf olmadığını gösterdi ve yine 3.lük kürsüsüne çıktı. Şampiyonada takım halinde şampiyonluğa ulaşan Büyükşehir’e derecesiyle katkı veren milli güreşçi, şimdilerde Niğde Demirkazık’ta milli takım kampında çalışmalarını sürdürüyor.

Tolga Yönel 86 kiloda 3. oldu

Engin Bozkurt gibi Gönen Güreş İhtisas Kulübü’nde güreş hayatına başlayan ve şimdi Bursa Büyükşehir adına güreşen Avrupa 3.sü milli güreşçi Tolga Yönel, kulüpler arası şampiyonada 86 kiloda 3. olarak bu dalda hem takımının şampiyonluğuna katkı yaptı hem de bireysel anlamda başarısını tekrarladı. Tolga Yönel’in Avrupa 3.’lüğü de bulunuyor.  



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli