Gönenspor 4 Etispor 2

Gönenspor 4 Etispor 2

Bal liginin yeni ekibi Gönenspor ile süper lig temsilcimiz Etispor`un hazırlık karşılaşmasında takımlar iskelet arayışlarını sürdürdüler.




İlk yarı Gönen, 2.yarı Eti...


Gönen Belediyespor : 4 – Etispor : 2


Maçın karnesi;

Stad ; Nail Gönenli
Hakem ; Cengiz Bıyıklı **
GÖNEN BELEDİYESPOR ; Volkan **, Semih **, Mennan **, Tolga **, Mustafa ***, Erdal ***, Emre **, Oğuz **, Sinan ***, Orhan **, Candaş **
ETİSPOR ; Vural **, Çağın **, Eren **, Barış **, Feridun *, Sinan **, Sercan *, Kadir **, Yiğitcan ***, Ersen *, Gökay *
GOLLER ; Dk.2 Barış (K.Kalesine), Dk. 24 Mustafa, Dk.31 Oğuz, Dk.48 Yiğitcan Dk.66 Sinan, Dk.88 Zafer
___________________________________ Bandırma Manşet/ GÖNEN

2012-2013 Futbol Sezonu çalışmalarına başlayan Etispor, geçtiğimiz yıl Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve bu yıl BAL'da mücadele edecek olan Gönen Belediyespor ile Gönen'de yaptığı hazırlık karşılaşmasında bireysel hatalar nedeniyle sahadan 4-2 yenilgiyle ayrılmasına rağmen ortaya koyduğu mücadeleyle önümüzdeki günler için umut verdi.

Karşılaşmadan Notlar;

Geçen yılki kadroyu koruyarak yapılan takviyelerle daha da güçlenen Etispor, bu yıl BAL'da mücadele edecek olan ve geçen yılki kadrosundan sadece 2 futbolcu barındıran Gönen Belediyespor karşısındaki mücadelesine oldukça temkinli başladı.
Oyuna henüz ısınamayan Feridun'un sağ taraftan başlatmak istediği atak esnasında Oğuzhan'ın kapıp ceza sahamıza ortaladığı topa defans oyuncumuz Barış'ın ters vuruşu ağlarla buluşunca karşılaşmanın 3'üncü dakikasında Gönen 1-0 öne geçti.


Karşılaşmanın 24'üncü dakikasında ev sahibi ekibin Oğuz ile kullandığı korner atışı sonrası kale sahası içerisinde topla buluşan Mustafa, kafayla topu ağlarımıza gönderince skor 2-0 oldu.

Gönen Belediyespor'da günün başarılı ismi Sinan'ın sağ taraftan kendi çabasıyla getirip ceza sahamıza doğru gönderdiği topla arka direkte buluşan Oğuz karşılaşmanın 31'inci dakikasında topu boş kaleye yuvarladığında ilk yarının skorunu da belirlenmiş oldu. 3-0

Karşılaşmanın ikinci yarısına 3-0 mağlubiyetle başlamasına rağmen oyun disiplininden kopmayan Etispor, dakikalar 48'i gösterdiğinde Ersen'e yapılan faul sonrası Semih'in orta saha yayının 2-3 metre önünden kullandığı serbest vuruşu sonrası penaltı noktası üzerinde buluşan Yiğitcan, düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 3-1'e taşıdı.

65'inci dakikada defansın arkasına atılan eşarpe topa çok müsait durumdaki Çağan müdahale edemeyince topla buluşan Sinan, karşı karşıya kaldığı kaleci Ahmet'i de çalımlayarak topu boş kaleye gönderip skoru 4-1'e taşıdı.

Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 88'inci dakikasında oyuna ikinci yarı giren Semih'in rakip defansın arkasına doğru derinlemesine attığı topla buluşan Zafer plase bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. 4-2







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false