Gönenspor Kupasını aldı.

Gönenspor Kupasını aldı.

Sahasında Altınolukspor`u 2-1 yenen Gönen Termalspor ligin bitmesine 1 hafta kala Şampiyonluk kupasını aldı.



_______________________________ Ahmet Kamil ILGAZLI

Gönen Termalspor'lu futbolcular verdiği sözde durdular.Tam bir sezon boyunca kar, kış, çamur demeden yönetimiyle, taraftarıyla hedefe inançla ve emin adımlarla yürüyen Gönen Termalspor 2011-2012 Balıkesir Süper Amatör Ligi şampiyonu oldu.

Ligin bitimine 1 hafta kala takipçisi ile arasındaki puan farkını 12 ye çıkaran Gönen Belediye spor  şampiyonluk kupasını Balıkesir ASKP başkanı Metin Mengüç'ün  elinden aldı . Termalspor as başkanı Hüseyin Yakar  başta yönetim, teknik ekip ,futbolcuları ve 12 adam taraftarları kutlayarak ŞAMPİYON' luğu  Gönen'e kazandırdıkları için teşekkür etti. Gönen Termalspor başkanı Hüsamettin Tandoğan sezon açılışında şampiyonluğu Gönen'e getireceğiz dedik ve teknik heyet ,futbolcularımızın  sözünde durarak  lig bitmeden Şampiyonluğumuzu ilan ettik. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutlarken 12 adam taraftarlarımızada bizleri deplasmanda dahi yalnız bırakmadıkları için teşekkür eder Şampiyonluk Gönen'imize hayırlı olsun. Gönen Termalspor Şampiyonluğa ulaşırken yaptığı 25  karşılaşmada 20 galibiyet,3 beraberlik,2 mağlubiyet alarak kalesinde 18 gol görürken 64 def rakip fileleri havalandırdı. en yakın takipçisine 12 puan fark  atan Belediye spor  Altınoluk Belediye karşısında 66 dak 1-0 mağlup duruma düşse de 89 dak Erhan penaltı ve 90-1 de İlkcan  ile 2-1 galip geldi. Maçtan sonra  futbolcular kupa ile Şampiyonluk turu attılar.







aRDA eRTAN
4.04.2012 22:25:35
Gönenspor Gönen`indir. Gönen Belediyesi tarafından, İktisadi işletmesi Tarmal Kaplıcalarına sponse ettirilmektedir. Dolayısı ile Gönenspor`dur, Belediyespor`dur, Termalspor`dur. bilgilerinize !.. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı