Gönentermalspor: 2 Beykozspor 1908 AŞ:1

Gönentermalspor: 2 Beykozspor 1908 AŞ:1

Termalin Aslanları Boğazın Yargıçlarını Mahkum etti





Güzel
bir havada dolu tribünler önünde Alper Çetin'in düdüğüyle start alan karşılaşmada yaklaşık 25 kişilik Beykoz taraftarı takımlarını Gönen deplasmanında yalnız bırakmadılar.

Oğuz hem bu sezonun hem de Gönen'in BAL'daki ilk golüne ismini yazdırdı. Gönen kaymakamı Hüseyin Parlak ve Belediye Başkanı Hüseyin Yakar karşılaşmayı tribünden birlikte seyrettiler. Emin Güneş ablasının vefatından dolayı moral bozukluğundan kadroda yer almadı.


Maçtan Dakikalar; İlk tehlikeli atak konuk ekip adına maçın ilk dakikasında yaşandı. Bu dakikada Murat'ın penaltı noktası üzerinden yaptığı kafa vuruşunu Sertaç kontrol etti. 3'te Emre Gülle'nin ortasında Sina topa yükseklik kazandırdı, arkaya düşen topa yakın kale direk dibinde Oğuz kötü vurdu. 4'te takımın orta sahasını yönlendiren Hakan'ın akıl dolu pasında Emre Gülle topu kontrol edemedi. 1 dakika sonrasında Sinan arka direğe harika kesti Oğuz kafayla topu ağlara yolladı ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı. 10'da Aziz ceza sahasına kesti Murat'ın kafası Sertaç'ta kaldı. 12'de İsa Sonat'ın pasında kalaye yaklaştı şutunu attı top uzak kale direği dibinden auta gitti.

GOOOOL: Maçın adamı Hakan, müthiş takibiyle kazandığı topu solda bekleyen Oğuz'a  aktardı Oğuz'un direk dibine gönderdiği top kaleci Bekir'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve Gönen maçta 1-0 öne geçti. 33'te Sonat ceza sahası içindeki kritik kafa vuruşu  Murat'a gol şansı vermedi. 25'te su molası verildi. 37'de Cem etkili ancak kaleyi bulmayan bir şut denedi. 37'de Beykoz'dan Alper maçtaki ilk sarı kartı gördü. Kullanılan frikikte Mustafa gole yaklaştı ancak pozisyon kornerle sonuçlandı.

GOOOOL:İlk yarıda 2 dakika uzatma gösterildi ve ilk dakikasında Sinan'ın sakarlığında top dışarı atılmadı pozisyonun devamında Emre güllenin ceza sahası üzerinde uzaklaştırmaya çalıştığı top Murat'a asist oldu ve bu oyuncu düzgün bir vuruşla kaleci Sertaç'ın uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu. Bu golle devre 1-1 sonuçlandı. Takımlar ikinci yarıya birer oyuncu değişikliği ile başladılar. Gönen'de Sonat yerini Semih'e bırakırken, Beykoz'da Deniz Alper'in yerine oyuna dahil oldu. Karşılıklı ataklardan sonuç alamayan iki ekip ilk yarıdaki oyunlarını ikinci yarının ilk 15 dakikasında arattılar. 60'ta  Emin Beykoz adına ikinci sarı kartı gördü.

GOOOOL: dakikalar 61'i gösterirken Gönen maçtaki üstünlük sayısını buldu. Bu dakikada Hakan rakip ceza sahası üzerinde topu harika saklayarak Sinan'a kazandırdı. Bu oyuncunun vuruşunda top kaleciden döndü topu tamamlayan Oğuz hem kendinin hem de Gönen'in ikinci golüne imza attı. 70'te ev sahibi takımda Emre Gülle-Candaş değişikliği yapıldı. Hemen ardından konuk ekipte Nihat yerini Bayram'a bıraktı ve bu değişiklikle birlikte maçtaki ikinci su molası verildi.

77'de Oğuz ters taraftaki Candaş'ı çok iyi gördü topu ilkte kontrol eden Candaş kaleye yaklaşarak vuruşunu yaptı top uzak kale direği yanından auta gitti. Pozisyondan sonra Gönen'de Sinan yerini Engin'e bıraktı. Konuk ekipten Gökhan 80'de ve Soner 82'desarı kart gördüler. 83'te Oğuzhan sol taraftar baskı yaptığı Murat'tan topu kurtardı yaklaşık 30 metreden sol ayaküstü ile vuruşunu yaptı top üst direği sıyırarak auta gitti. 85'te Beykoz Can-Volkan değişikliği ile bu hakkını tamamladı.

87'de Candaş rakip ceza sahası üzerinde Oğuz'u gördü 3 oyuncu arasından sıyrılan Oğuz vuruşunu yaptı ancak top auta gitti. Maç sonuna 5 dakika süre eklendi.  Ev sahibin iki golüne de imza atan Oğuz uzatmaların uzatmasında sarardı. Maçaın son düdüğü çaldığında ilk galibiyetine imza atan Gönen taraftarıyla galibiyeti kutladı. Son düdükle birlikte Beykoz'dan 6 oyuncu  yorgunluk ve üzüntüden yerde kaldılar.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı