Gönsiad çevresi iftarda buluştu

Gönsiad çevresi iftarda buluştu

Gönen Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÖNSİAD) tarafından Çarşamba akşamı düzenlenen iftar organizasyonu, ilçenin yenilenen mekânlarından Dönence Restaurant ta gerçekleştirildi.

Gönen Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÖNSİAD) tarafından düzenlenen iftar organizasyonu, ilçenin yenilenen mekânlarından Dönence Restaurantta gerçekleştirildi.

GÖNSİAD Başkanı Mustafa Güzey ve Üyelerin yanı sıra Gönen İlçe Kaymakamı, Gönen Belediye Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can, Alfa Tohum Sahibi ve Gönen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Coşkun, Ticaret Borsası Üyeleri Mehmet Encin, Muharrem Gündoğdu, Mehmet Acar, Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Çayır ile çok sayıda genç iş adamı katıldılar.

Nezih bir ortamda dualarla başlayan İftar Organizasyonu yine yenilen yemeğin ardından içilen çaylar ve hoş sohbetin ardından son buldu.



tanzer pekkan
26.07.2013 10:17:50
tutmuşsan orucu onun adı iftar olur.yemişsen orucu mazeretsiz onun adı da yemek olur.sen tutmadığın oruç için iftar davetine gider de oruç tutmuşçasına kelle gibi sırıtırsan bunun adı riya olur.münafıklık olur.tuttu gibi görünüp münafıklık etmektense,aleni tutmadığını ifşa etmek kafirlik olur ama daha evladır.tabiii bu dediklerimiz sağlık mazereti yoksa geçerlidir.hadi kimine afeyet olsun,kimine ALLAH kabul etsin.yiyin efendiler yiyin....yemekle bitmez...eksilir.

  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli