Gönül Adamı,Gönülleri Fethetti.

Gönül Adamı,Gönülleri Fethetti.

Türk Pop Müziğinin sevilen ve güçlü sesi Ferhat Göçer Gönülleri fethetti.








Daha
önce 17 Eylül Bandırmanın Kurtuluş yıldönümünde gerçekleşmesi gereken, fakat vermiş olduğumuz şehitlere saygı nedeni ile  ertelenen Ferhat Göçer konseri 1 ay sonra Cumhuriyet bayramı etkinlikleri adı altında gerçekleştirildi.

Fethat Göçer 20:00 da başlayacak konser için Bandırma Cumhuriyet meydanı saatler öncesinden hınca hınç doldu.

Türk Pop müziğinin güçlü sesi ve ``Gönül adamı`` lakaplı sanatçısı Ferhat Göçer Bandırmalılara unutulmayacak bir konserle geceye damgasını vurdu.

Gecenin başında Bandırma Belediye başkanı Sedat Pekel platforma çıkarak tüm Bandırma halkını selamladı ``Sizin tüm istekleriniz bizler için önemlidir, Sizler Ferhat Göçer`i burda görmek istediniz biz getirdik``diyerek Bandırmalılardan büyük alkış aldı.

Pekel:``Şimdiden tüm Ulusumuzun ve Bandırmalıların Cumhuriyet bayramını kutlayarak sahneyi sevilen sanatçı Ferhat Göçer`e teslim ediyorum.``dedi.

Geçmişte yaşanan Cumhuriyet Meydanı konserlerinden daha kalabalık bir halkın kucakladığı Ferhat Göçer sevilen tüm parçalarını Bandırmalılar ile aynı anda söylerek unutulmayacak bir geceye imzasını attı.20:00 de başlayan ve dolu dizgin devam eden konser saat 22:00da son buldu.

Gecenin sonu, Bandırma Belediyesi tarafından hazırlanan ve gökyüzünde muhteşem bir görsellik yaratan havai fişek gösterisiyle son buldu.

Geceye dair dikkat çeken notlar ise, daha öncelerde sahne önünde yer alan protokol bu kez yerini Bandırmalı engelli vatandaşlarımıza bırakarak,sosyal sorumluluk projelerindeki özverilerini tekrar göstermiş oldu.

Ferhat Göçer ise büyük bir nezaket örneği gösterip tüm Bandırma basınını platforma davet ederek kendisine eşlik eden halkımızı daha güzel fotoğraflayabilmesini sağladı.
Bandırma Manşet olarak sevilen sanatçı Ferhat Göçer`e birkez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.




Başkan PEKEL Ulu önder ATATÜRK`ün posteri önünde Halkı selamladı



Başkan yardımcısı Dursun Mirza gecenin enstantelerini yakalarken...



Başkan Pekel,engelli vatandaşların sevgisine karışılık verdi.



Başkan Tüm parçalara eşlik etti...




Gecenin anısına Ferhat Göçer`e Başkan teşekkür çiçeğini sunarken...



Konser gecesinden şehitlerimize bir selam gidiyordu sanki....





Başkan Pekel gecenin sonundaki muhteşem havai fişek gösterisini Türk bayraklarımızın altında hayranlıkla izledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false