Gönüllere aktılar

Gönüllere aktılar

Ankara, Ulus Gençlik Parkı Necip Fazıl tiyatro salonunda düzenlenen ``Senede her gün kadın gönülce şiir`` etkinliği büyük ilgi gördü.

 Ankara, Ulus Gençlik Parkı Necip Fazıl tiyatro salonunda düzenlenen

``Senede her gün kadın gönülce şiir`` etkinliği büyük ilgi gördü.

Ulus Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonundaki etkinlikte hazır bulunan gönül dostları ve izleyenler büyük  keyif aldı.

Etkinlikte,  ezilen, şiddet gören, emekçi  kadınların bir an olsun sorunlardan uzak ve mutlu gönüllerince bir gece yaşadılar.

8 martta  yurdun her yerinde sorunların ele alınması, Ankara`da bir araya gelen Şairlerin gönüllere seslenilen program konseptinde  farklı bir  ekip olarak farklı bir  etkinlik gerçekleştirildi.

Hafta sonu  birbirine gönülden inanan gönül dostları sahnede yerini alırken, gönülden katılan izleyici dostlarla gönül bağı kuruldu. İzleyicisi, saz ve söz üstatları, sunucusu ve konuk ve ev sahibi yazar, yorumcu dostlarla tam bir aile ortamında lezzetli saatler yaşandı.

Geceye  eşsiz ve sıcacık sunumu ile büyük renk katan Şebnem  Şekeroğlu Uzun,  herkesi kendine hayran bıraktı.

 Karışık Grubu üyelerinden klarnette Olgan Yaman, gitarda Haydar Şahin, ritimde Onur Yılmaz, bağlamada Aydoğan Aksoy ve gencecik billur gibi solist Göksu Şimşek unutulmaz melodilerle geceye damgalarını vurdular.

İnce ve muzip esprilerle ortaya koydukları skeçle izleyenlere kahkahalarla dolu anlar yaşatan Film Tayfası Tiyatro ekibi ise muhteşemdi.

Genç türkücü ama bir o kadar da efendiliği  ile ve enfes türküleri ile İsmet Şekerci  izleyenleri  mest etti.

İstanbul’dan gelen  Serdar Yılmaz ve tanıtım fragmanlarını hazırlayan  Bahadır Çakmak (Duks  Brandze) o güçlü kalemlerinden dökülen şiirlerle sahnede tatlı bir meltem estirdiler.

 Kahramanmaraş’tan gelen  şiirlere ses olmuş güçlü yorumcu Canan Meydanlı Sarıoğlan buğulu sesi ile kulakların pasını sildi yüreklere işledi.

Oriflame Kozmetik Bağımsız Direktörü Şebnem Uzun ve Frezya Çiçekçilik Hüseyin Taş’ın gecemize büyük katkıları oldu.

Necip Fazıl Salonu yetkilileri teknik ekip ve personeli de ilgileri, destekleri ve  ayrılan sürenin aşılmasına rağmen anlayış göstermeleri takdirle karşılandı.

Şair Gülcan Yalçın, konuklarla yakından ilgilenerek herkesin beğenisini topladı.

 Soner Genç yine her zamanki gibi etkinliğin önde gelen destekçisi oldu.

Etkinliğin oluşmasında en ufak detayı atlamayan emeği ve yüreği ile canla başla çalışıp yorulan böyle bir muhteşem gecenin oluşmasında imzasını atan gönül cenin isim annesi  güçlü kalem Ferda Yalçın idi.

Gecede alınan olumlu tepkiler o kar olumluydu ki, herkes bir sonraki etkinliğin yakın zamanda olması dileğinde bulundu.

GÖNÜLCE EKİBİ GÖNÜLDEN GÖNÜLLERE AKTI YİNE…



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı