Gönüllülük seferberliği

Gönüllülük seferberliği

Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde Zeytin çekirdekleri için tam bir gönüllülük seferberliği oluşturuldu.

 

AYVALIK BELEDİYESİ - Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in talimatı ile başlatılan ?Zeytin Çekirdekleri Projesi? her geçen gün biraz daha gelişiyor.

/resimler/2016-2/2/1957199365746.jpg

Ayvalık Belediyesi´nin kırsal mahalleler ve kent merkezindeki çocukların kültür ve sanatla tanışmasını amaçlayan ve en önemli sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan ?Zeytin Çekirdekleri Projesi? şimdi de Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile başlatılan ?Zeytin Çekirdekleri Kış Okulu?na katılan öğrencilere müzik ve bilim konularında eğitimler veriliyor.

Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi tarafından başlatılan çalışmalara Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık, gönüllü eğitmenler ve saha gönüllüleri desteğiyle ?Zeytin Çekirdekleri Projesi? kapsamında kış okulu gerçekleştiriliyor.

Yüze yakın öğrencinin katıldığı çalışmalarda çocuklar bilim atölyeleri ile Boğaziçi Üniversitesinden gelen 8 öğrenci eğitmen ile bilimsel konular farklı bir yönden eğlenerek deneyerek öğreniyorlar.

Kış okulunda müzik konusunda keman, çello ve ritim ile koro ve ses eğitimi veriliyor.

Zeytin Çekirdekline Projesini çok önemsediklerini kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Çocuklarımız hem müzik konusunda uzmanlardan harika eğitimler alıyorlar hem de sosyal hayatın içinde yer alarak kendilerini geliştiriyorlar. İstanbul´dan gelen müzik konusundaki gönüllü eğitmenler sayesinde projemizi sürdürüyoruz? dedi.

/resimler/2016-2/2/1958214835586.jpg

Başkan Rahmi Gençer, bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen çalışmalar 6 Şubat a kadar devam edecek.

İstanbul´dan gelen müzik konusundaki gönüllü eğitmenler: Başak Doğan, Başak Güçler, Sibel Çoban, Yaşar Morpınar ve Mehmet Yasemin uzmanlık konularında çocuklara dersler verirken bu çalışmalara Ayvalık´tan da gönüllü müzik öğretmenler, de katılarak bu projede yer alıyorlar.

/resimler/2016-2/2/2001411558316.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönüllülük seferberliği
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli