Görevi, Kuran ve Bayrak`la teslim etti

Görevi, Kuran ve Bayrak`la teslim etti

MHP Kadın kollarında nöbet değişimi. Başkan Zila Güler, Kuran, Bayrak ve bir buket çiçekle görevi yeni Başkan Gülgün Duman'a devretti.

 

MHP Bandırma İlçe Başkanlığında bugün mütevazı devir teslim töreni vardı.

MHP kadın Kolları Başkanı Zila Güner beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile geldiği partide yeni Başkan Gülgün Duman ve yönetim kurulu arkadaşları tarafından karşılandı.

MHP deki mütevazı devir teslim töreninde ilk konuşan ilçe Başkanı Hakan Güzel oldu. Güzel öncelikle talihsiz bir şekilde katledilen Özgecan Aslan'a hitaben taziyelerini dile getirerek Allahtan rahmet diledikten sonra kadının yaşamın kutsal bir parçası olduğunu tüm ülkeyi ayağa kaldıran vahim olayı şiddetle kınadığını vurgulayarak, MHP'nin en alt'tan en üst noktaya dek her kademede kadının yeri olduğunu, bu anlamda bugün yapılacak devir teslim töreni ile yeni kadın kolları Başkanı ve yönetiminin devir teslimlerini gerçekleştirerek görevine başlayacağını söyledi.

Başkan Güzel'in ardından bir açıklamada Başkan Yardımcısı Bircan Turhan'dan geldi.

Bircan Turhan, MHP nin 28 Aralık'ta gerçekleştirdiği genel kurul sonrası, yeni ilçe başkanlığının yeniden yapılanmaya gittiğini, bu noktada göreve atanan yeni kadın kollarının bugün eski Başkan Zila Güner'den görevi devir alarak azimle seçim çalışmalarına katkı vereceğini söyledi.

Bircan Turhan, bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı eski yönetime teşekkür ederken, yeni yönetim kurulunun Gülgün Duman'ın başkanlığında Yardımcılığına Bahar Güzel, Sekreterliğe Seçil Makinacı, Muhasip üyeliğe Nezire Ayaz'ı ve yönetim kurulu üyeliklerine ise Öznur Tuksal, Gülfem Özkan, Sabahat Ünsal, Çigdem Çakır, Zeynep Vural, Seval İnci, Güzide Erdem ve Çiğdem Kılıç'ın getirildiğini söyledi.

Göreve yeni atanan MHP Kadın kolları başkanı Gülsün Duman ise uzun süreden beri MHP kadın kolları üyesi olarak görev aldığı teşkilatta yeni ilçe yönetimi tarafından kadın kolları başkanlığına getirilmesini memnuniyetle karşıladığını vurgulayarak, Bana layık görülen bu görevi önce devlet ve milletim, sonra partim ilkeleri doğrultusunda yerine getirmeye çalışacağım.”

Bilindiği üzere Türkiye nüfusunun yarıdan fazlasını kadınlar oluşturuyor. Kadının yeri Türk toplumu ve islam dünyasında en üst derecededir.”

Bundan önce olduğu gibi, bundan sonraki çalışmalarımız Türk kadınının siyasete daha aktif katılımını sağlayarak ülke oranına uygun olarak TBMM de eşit temsil edilmesine katkı sağlamaktır.” Dedi.

MHP deki görev devir teslim programında son olarak görevi Gülgün Duman'a devreden eski Başkan Zila Güner konuştu.

Güner, görev yaptığı süre içinde kendisinden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederken, görevi devrettiği yeni Başkan Duman'a başarı dileğinde bulunup, istediği her an yanında ve hizmetinde olduğunu söyleyip elinde getirdiği Bayrak kuran ve bir buket çiçeği takdim ederek muvaffakıyetler diledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı