Görkemli Kına gecesi

Görkemli Kına gecesi

Görkem ile Şeyda'nın yaşamlarını birleştirdikleri ananevi gelecekler Kına gecesi ile devam etti

Bandırma'da amatör futbol dünyasının sevilen kramponu, Bandırmaspor, Çelikspor, Edincikspor, Sanayispor ve 600 Evler formalarını giymiş ardından güzel anılan toplayan futbol yaşamını uluslararası JTI sigara'da işe başlayarak noktalayan Görkem Yavuz akşam livatya, Ekol Kır Bahçe düğün salonunda başlayan kına gecesi ile hayatını Şeyda Eroğlu ile birleştiriyor.

Bandırma Küçük Sanayi sitesinin önde gelen oto elektrik ustalarından Tamirciler Odası ve Sanayispor yönetim kurulu üyesi Sevda & Veli Eroğlu'nun güzel kızı Şeyda ile Gençlik hizmetleri  ilçe spor müdürlüğünden emekli Nilgün & Özcan Yavuz çiftinin yakışıklı oğulları Görkem Yavuz'un yaşamlarını birleştirecekleri mutluluk hareketi söz, nişan gibi ön hazırlıklardan sonra Düğün aşamasına geldi.

Akşam Livatya Ekol Bahçe düğün salonunda kına gecesi ile başlayan etkinlikler bu akşam aynı salonda devam edecek Düğün töreni ile mutlu sona ulaşacak.

Livatya Ekol Bahçe düğün salonunun kendine özgü atmosferinde bir birisni takip eden show'lar geceye katılan konuklara eşsiz anlar yaşattı. Coşkulu kına töreni zaman zaman yağmura hedef olsada, kına töreni etkilenmedi.



Anahtar Kelimeler: Görkemli gecesi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli