GÖRME ENGELLİLERDEN BAŞKAN PEKEL'E ZİYARET

GÖRME ENGELLİLERDEN BAŞKAN PEKEL

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” sürüyor



....
07-14 Ocak
tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği yönetici ve üyeleri, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.


Dernek yetkilileri Bandırma Belediyesi'nin farklı engelleri bulunan birçok vatandaşımız için önemli çalışmaları yerine getirmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken bu hizmetlerden dolayı Başkan Pekel'e teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekel,  görme engelli vatandaşlar için Belediye'nin yerine getirmiş olduğu hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Pekel, ziyaretle ilgili yapmış olduğu açıklamada Bandırma Belediyesi'nin engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak birçok hizmeti yerine getirdiğini ifade ederek görme engelli vatandaşlarımız içinde onların fizik sıkıntıları gidermek adına önemli hizmetleri yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Pekel ayrıca geçtiğimiz haftalarda Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinin görme engelli vatandaşlarımız için hazırladığı sesli kitapları da Dernek Başkanı Hüseyin Uçar'a teslim etti.

Öte yandan Belediye Başkanı Sedat Pekel, 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda ülkemizde göz sağlığının önemini vurgulamak, görme engelli vatandaşlarımızın bu durumdan kaynaklanan sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm üretmek amacıyla kutlandığını belirterek bu açıdan Beyaz Baston Haftasının bir önemli fırsat olduğunu ifade etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli