Gözler Sebepli´de

Gözler Sebepli´de

5 Ağustos´da Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Kalbi Gönen-Sebepli,´de atacak

Bölgesel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Kırkpınar´ın rövanşı olarak değerlendirilen Gönen-Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri 05 Ağustos´ta yapılacak.

/resimler/2017-7/27/1918390770100.jpg
Gönen Sebepli Mahallesinde yer alan er meydanındaki hazırlıklar Gönen Belediyesi ekiplerince tüm eksiklikleri tamamlandı. 05 Ağustos 2017 tarihinde Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde üçü altın kemerli yaklaşık olarak otuz başpehlivan katılacak.

Katılacak olan pehlivanlar, Orhan OKULU, Fatih ATLI, Serhat GÖKMEN, İsmail KOÇ, Hasan TUNA, M.Kemal KARABOĞA, Sahali KURT, Mustafa BATU, Ali YANATMA, Ramazan BİRCAN, Ramazan YARAR, Okan ACAR, Hüseyin GÜMÜŞALAN, Mecit YILDIRIM, Ekrem YAVUZ, Gökhan ARICI, Güngör EKİN, Murat AYDOĞDU, Ali Rıza KAYA, Serhat SERTÜRK, Hakkı AYGÜN, Hasan ZEYBEK, Cengiz ZENGİN yanı sıra alt boylarda bir çok güreşçinin yoğun katılımı beklenmekte. Bunun yanı sıra Gönen Güreş İhtisas Kulübü Güreşçileride Er Meydanındaki yerlerini alacaklar.

Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Akif DOĞAN; " Güreşin Başkenti Balıkesir ilinin bir ilçesinde bölgenin en büyüğü olmaya aday bir yağlı güreş organizasyonu gerçekleştirmekteyiz. Emeği geçen başta Gönen Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR´A ve onun nezdinde belediye çalışanlarına. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşlarıma teşekkür eder. 05 Ağustos 2017 Cumartesi günü yapılacak Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerine tüm halkımızı bekliyoruz " dedi.

/resimler/2017-7/27/1921344679860.jpg



Anahtar Kelimeler: Gözler Sebepli
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli