Gözler, Aday adayı Oya Yücel'de

Gözler, Aday adayı Oya Yücel

Kent siyasetinin kadın kimliği Meclis üyesi Oya Yücel, aday adaylığı açıklaması ardından bugün pazara indi.

10 yıl Paşakent kurucu Muhtarlığı ardından Belediye meclis üyeliği yanı sıra AK Parti kadın kolları başkanlığı görevini yürüten Bankacı oya Yücel, AK Partiden 100. yılda Bandırma'nın Kadın belediye başkanı olmak için aday adayı olan Oya Yücel, bürokratik prosedürlerinin tamamlaması ardından bugün Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Çatısı akan Cumartesi pazarında, esnafla dertleşen Oya Yücel, “Bandırma Cumhuriyetimiziz 100. yılında Bayan Belediye Başkanı ile tanışacak, beklentilerin çözümü çağdaş Bandırma'da ekonomist bir bayan aday adayı tarafından çözüme kavuşturulacak.” dedi.

Bandırma'nın makûs tarihi hep boş tartışmalarla geçtiğini vatandaşın beklentilerini çözecek bir başkanın Bayan, Ekonomist ve iktidar gücü ile öne çıkan kararlılığın kent adına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bandırma Belediye Başkan aday adayı Oya Yücel, adaylık açıklamasında olduğu gibi Cumartesi pazarında da vatandaş katında karşılık buldu. Onlarca esnafın yolunu keserek kendisi ile konuşma ihtiyacı hissetmesi, Aday aday Oya Yücel'in moral ve performansına ilaç geldi.

Yerel yönetimlerdeki bilgi, birikim ve çözüm odaklı yaklaşımı 100. yılda Bandırma'nın bir bayan Belediye Başkanı ile yönetilmesinin bir değil, birden çok fazla artıları olacağına inandığını belirten Oya Yücel, “Bugüne kadar kendi adına siyaset yapmadım, ortak fikrin uygulamacısı olmayı, paylaşmayı, etrafımda gülen yüzleri görmeyi düşünerek siyaset yaptım.” dedi.

Bandırma'da kendisi ile başlayan kadın hareketinin gelinen noktada 5 kadın muhtara sahip olmasından duyulan memnuniyeti dile getirerek, “Şimdi çıtayı bir üst Sekmen'e taşıma zamanı 31 Mart'ta Bandırma'ya kadın eli değecek, Üzerinize akan sözüm ona kapalı yaşam alanını da meclis gündemine taşıyarak çözümüne katkıda bulunacağım.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Gözler adayı Yücel'
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı