Gözler Tunçsiper`de

Gözler Tunçsiper`de

Balıkesir Üniversitesinde yapılacak 7. Rektörlük seçimi için gözler şanslı adaylara çevrildi.

İş Kadınlarından; Rektör Adayı Prof. Dr. Bedriye TUNCSİPER’e tam destek verdi.

Balıkesirli Girişimci İşkadınları Balıkesir Üniversitesi 7. Rektörlük seçiminde tek Bayan aday İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bedriye TUNCSİPER’e destek olma kararı aldı.

Balıkesirli Girişimci İş Kadınları adına Yönetim Kurulu üyeleri, Sibel Karabiyik, Can Tutalar, Çiğdem Beçene ve Birsen Işık, Prof. Dr. Bedriye TUNCİPER’i İktisat Bölüm Başkanlığı makamında ziyaret ederek desteklerini ilettiler.

Balıkesir Girişimci İş Kadınları adına konuşan Çiğdem Becene yaptığı açıklamada Balıkesir girişimci iş kadınları derneği çok çalışkan başarılı arkadaşlarımız var. Bedriye hanıma Balıkesir Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde destek olmak için buradayız, Kendisi bundan önceki seçimlerde 1. ve 2. olmuştur. Sandıkta Türk Kadınının başarısını kanıtlamıştır ancak günün konjektürel tercihlerine göre atanmamış mağdur edilmiştir. Bu mağduriyet sadece Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in mağduriyeti değil, Türk Kadınının mağduriyetidir. 30.Ekim.2014 tarihinde yapılacak olan Balıkesir Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde tek kadın aday Prof. Dr. Bedriye TUNCSİPER’e başarılar diliyoruz. Artık Balıkesir Üniversitesine bir Kadın eli, bir Anne eli değsin diyoruz. Anneler ayrışmayı değil bütünleşmeyi temsil eder. Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in de Balıkesir Üniversitesinde bir Kadın, bir Anne, kendini kanıtlamış tecrübeli bir idareci ve konusunda söz sahibi bir Bilim Kadını olarak Büyükşehir Balıkesir ile Balıkesir Üniversitesini kaynaştıracağına inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımızın sandığın ve mağdur olan kadınların sesini duymasını istiyoruz.’’ diyerek konuşmasını tamamladı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı