``Gözün aydın Gönen, denizin oldu!...``

``Gözün aydın Gönen, denizin oldu!...``

Bölgenin icraatçı Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın 10 yıllık icraatı 10 yağmurla fiyasko oldu.

Dün aralıklı ve sağanak şekilde devam eden yağmur, altyapı karneleri kırık olan Belediyerin foyasını ortaya çıkarttı.

Bu noktada hizmetlerini altyapıya değilde, üst yapıya makyaj olarak yapan Belediyelerin foyası bir bir ortaya çıkarken, kıyısından Türkiye`nin en kapsamlı çayı geçen Gönen, deryayı deniz oldu.

Dünkü sağanak yağış sonrası herzaman olduğu gibi Gönen`deki caddelerden geçmek ancak saldalla mümkün oldu.

Gönen`de 10 dakikalık sağanak yağış, değil insanların geçmesi, araçların dahi yolarda suyun içinde kalmasına neden oldu.

10 Yıllık icraatlerini kartel medyası tarafından her fırsatta öve öve bitiremeyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın kentine altyapı anlamında hiçbirşey yapmadığı ortaya çıktı.

Gönen`de büyük icraat olarak gösterilen ve mimari tarzı uzun süre tartışılan Pilevne camii`de yağmur sularından nasibini alması icraat söylevlerinin havada kaldığını gösterdi.

Gönen`de muhalif sesleri kısma adına önce kendi gazetesi Gündem`i kurup, ardından muhalif gazeteleri ele geçirerek kentin yayın organlarını tekelde toplayıp çalışanların maliyet gerekçesi ile Gönen Postası çatısı altında toplayıp, Günden ve İşte Meydan`ı kapatan Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Sahibinin sesi olan tek yayın organı Gönen Postasında çiçek ve böcek haberleri ile günü kurtarıyor.

Gönen`in orta yerinde evi, işyeri sular altında kalıp büyük zarar gören insanlar, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`dan bir an önce kentin altyapısını ele alarak içinden çay ve derelerin geçtiği ilçeyi bu rezaletten kurtarmasını bekliyor.



murat
3.06.2014 01:35:59
Geçende Gönen lunapark ihalesi de vardı. nedense başkan hala yanıtlamadı!...

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false