Grup 3. Oldular

Grup 3. Oldular

Gönen Belediyespor Basketbol Takımı, Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynadığı grup müsabakalarının 3.'lük maçını 64-54 kazandı.




Gönen
Belediyespor Basketbol Takımı, Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu'nda Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynadığı grup müsabakalarının 3.'lük maçında rakibini 10 sayı farkla 64-54 mağlup etti ve grubu 3. olarak tamamladı.


Gönen Belediyespor basketbol takımı Genç Erkekler Marmara Grubu'nu Banvit'in ardından 2. sırada tamamlayarak 4'lü finallere katılma hakkı kazanmıştı.

Finallerdeki ilk maçında DSİ'ye kaybeden yeşil beyazlılar Banvit'e kaybeden Ayvalık ile 3.'lük 4.'lük maçına çıktılar. Karşılaşmadan 64-54 skorla galip ayrılan Gönen, grubu 3. olarak tamamladı.

Yalnızca grup birincilerinin Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'na devam ettiği sezonu böylelikle tamamlayan genç basketçiler çok iyi bir tecrübe yaşadıklarını ve önümüzdeki sezon hem ligde hem de gruplarda başarılı olmak istediklerini belirttiler.

Takımın son maçında başında olan yönetici Kazım Kara, önümüzdeki sezon basketbola daha da önem vereceklerini futboldan sonra basketbolda da atılım yapmak istediklerini söyledi.

Kara, Takımın baş mimarları Mesut hocamız ile Yıldıray hocamıza da bizlere kazandırdıkları bu başarıdan dolayı yönetim olarak Gönenli sporseverler adına teşekkür ediyoruz” dedi. 






Gönenli
28.03.2013 22:14:22
Aman kazım kara sen bu işe atma hatta hic bir Gönenbelediyespor yöneticisi bu branşa el atmasin ndenmi çünkü bu Gönenli kardşlerimiz gider yerine başka semtten adamlar gelir

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı