GS'de arma sevdası kazanıyor

GS

Bandırma Galatasaray Futbol okulundan iki oyuncu İstanbul'da Antrenör ve Scout gözetiminde yapılacak seçmelere davet edildi.

Bandırma Galatasaray Futbol Okulunun iki öğrencisi Galatasaray Futbol Okulları tarafından izlemeye alındı ve 16-17 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen organizasyona davet edildi.

Florya Galatasaray Futbol Okulları Akademisi tarafından; Futbol okulları Kampı, Scoutium videoları ve Denetimler sonucu belirlenen sporcular arasında Bandırmadan 2016 yaş grubundan Ardun Güreşçioğlu ve 2012 yaş grubundan Yavuz Selim Zorlar yer aldı.

 İstanbul’da 16-17 Mart Cumartesi-Pazar günü  Galatasaray Anadolu Yakası Merkez Futbol Okulu - Kavacık Spor Tesislerinde antrenör ve scoutlar gözleminde organize edilen seçmeler, özellikle taşrada faaliyet gösteren futbol okulları için büyük şans oluşturuyor.

Galatasaray futbol okullarından seçilen  1.Basamak oyuncuların katılacağı Scoutium çekimleri yanı sıra tüm okulları izleyen Futbol Akademisi hocalarının izlemeye aldıkları sporcuları daha sonra İstanbul’a davet ederek yaptıkları çalışmalar ile gelişimini takip ettikleri sistem yurt genelinde eşsiz bir taramanın gerçekleştirmesini sağlayacaktır.

Dünyada Porto, Barcelona, Ajax gibi kulüplerin uyguladığı sistem ile her an her yetenekli sporcu sisteme dahil olabilme şansına sahip olmaktadır.



Anahtar Kelimeler: ' sevdası kazanıyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı