Güder, Aday adayı oldu.

Güder, Aday adayı oldu.

MHP, Erdek eski ilçe başkanı Ayhan Güder, Milletvekili aday adayı oldu.

Erdek MHP İlçe Başkanı olarak uzun yıllar görev yapan Ayhan Güder, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için partisi MHP den aday adayı oldu.

Güder, 7 Haziran’ın Türk siyasi tarihinde milat oluşturacağını, özellikle siyaset arenasında bilgi, birikim ve emeği olan kimselerin bu farklılıklarını bölgesi ve ülkesi adına kullanmak üzere görev talebinde bulunması gerektiğini söyledi.

Güder’in aday adaylığı başvurusunu yapmasını duyan dostları Ayışığı gazinoya ziyarette bulunarak kendisine tebrik ve başarı dileğinde bulunuyorlar.

Erdek’in önemli isimlerinden Gazeteci Erhan Göçmen ile Eczacı Sedat Önder’de, Ayhan Güder’in adaylığını kutlarken, özellikle israfa karşı görsel duyarlılık göstererek, çalışmalarını elektrikli bisikletle sürdüren Güder’e bu farklılığından dolayı ayrıca teşekkür ettiler.

Güder, Tasarruf öncelikli seçim çalışmalarının, aynı zamanda çevre kirliliğine karşı duyarlılık yaşattığını, geçmiş seçimlerden edindiği tecrübe ile her seçimden sonra günlerce ortalıktan afiş toplamakla kalmayıp, seçim yasakları süresine taşan afişler nedeni ile ayrıca yargılanma süreci yaşanabildiğini söyledi.

Güder, Aday adayı olmasının parti içi fikir ve düşünce zenginliği oluşturduğunu, Milliyetçi düşüncelerin 7 Haziran seçimlerinde aklıselim davranarak Ülkesine, Milletine, Bayrağına, Ezanına sahip çıkacak siyasi oluşum ve onun kadrolarında milli çizgisinden taviz vermeyerek insanı ve ülkesinin huzur ve refah içende yaşaması adına ekonomik programların uygulayıcısı olacak MHP çatısı altında toplanacaklarına inandığını söyledi.

7 Haziran seçimleri böylece değişik kesimlerden çok renkli isimlerin harman olacağı siyaset arenasına dönüşeceğinin göstergesi oldu.

 



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli