Güder, siyaset arenasına dönüyor

Güder, siyaset arenasına dönüyor

MHP Erdek eski ilçe başkanı Ayhan Güder, siyasete dönme sinyali verdi.

MHP'de Erdek ilçe başkanı olarak bir döneme damgasını vuran Ayhan Güder siyaset arenasındaki yerine geri dönüyor.

Eski MHP Başkanı Ayhan Güder, bu anlamda yaptığı açıklamada sürecin zaman ve zemine göre bayrağı teslim etme noktasında tereddüt'ün sözkonusu olmadığını, dönüş ve görev alma noktasında da zaman ve zeminin maddi, manevi ve ekonomik olarak saylıklı işlevi ile mümkün olduğunu söyledi.

Eski Başkan Ayhan Güder yaptığı açıklamada, "ilk günden bugüne ilkesi tartışılmaz bir çizgide yürüdüğüm siyasi çizgimi gerek işim, gerekse geriden gelen gençlerin önünü açma noktasında verdiğim mola, gün itibari ile anlamını yitirmiştir. Siyaset arenasında yaşanan dalgalanmalar suların bulanmadan durulmuyacağının göstergesidir, bizler Milliyetçi felsefeye gönül vermiş inananlar olarak ihtiyaç duyuldugunda her daim göreve hazır olduğumuz bilinmektedir. Bu düşüncem bugün görevde bulunan arkadaşlarımı tenkit ve eleştiri olarak algılanmasın, amaç üç hilal felsefesini sürekli kılmak ve heyecanı yüksek tutmaktadır. Temennim Erdek'te Pandemi süreci ardından yapılacak kongrede birden fazla aday ile kongreye gidilerek bu coşku ve heyecanı en üst noktaya taşımaktır." dedi.

Siyaset Arenasında Cumhur İttifakı ortağı ve MHP lideri Devlet bahçeli ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Ayhan Güder'in siyasete dönüş sinyali vermesi kafalarda soru işareti bıraktı.



Anahtar Kelimeler: Güder siyaset arenasına dönüyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli