Gülhan, Fenerbahçe'de

Gülhan, Fenerbahçe

Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkan ve antrenörü Niyazi Gülhan Fenerbahçe'ye transfer oldu

Beden öğretmeni olarak görev yaptığı Erdek'te kurduğu "Atletik Gençlik ve Spor Kulübü" ile elde ettiği başarılarını kupa ve madalyalarla taçlandıran Niyazi Gülhan, Atletizm federasyonu tarafından Milli Atletizm Antrenörü olarak görevlendirilmesi ardından Fenerbahçe'den gelen transfer teklifine "Evet" dedi.

Gülhan, Fenerbahçe ile yapılan transfer anlaşması Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü ile olan ilişkilerini ötelemiyeceğini, 2 sporcusu ile görev alacağı Fenerbahçe dışında Erdek'teki çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi.

Gülhan; "Fenerbahçe 2 yıldır ara ara tekliflerde bulunuyordu. Ben o sıralarda teklifleriyle ilgilenmiyordum. Son birkaç ayda çok yoğun görüşmelerimiz oldu. Sonuç olarak Fenerbahçe Spor Kulübünün atletizm antrenör kadrosuna dahil oldum. Umarım herkes için hayırlı olur. Tabi ki anlaşma noktasında öncelikli isteklerim oldu. Bu isteklerimin en başında sporcularımın ve kulübümün menfaati geliyor."

 "Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın. Erdek’te yaşamaya devam edeceğiz. Burada kazandığı kupalarla, madalyalarla, Türkiye Şampiyonu Milli Sporcularıyla Erdek’te adını altın harflerle yazdırmış bir kulübümüzde var. “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü” bünyesinde faaliyet gösteren onlarca sporcumuzla da çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

"Bu sezon Fenerbahçe adına yarışacak olan 2 sporcumuz var. R.Beren ÖZGÜ ve Derya SAYRAMAN. Bu iki önemli sporcumuz Fenerbahçe adına yarışabilir. Ama bu sporcularımızın Erdek’li olduğu, çıktıkları her müsabakada kulüpleri ile birlikte, Erdek’i temsil edecekleri unutulmamalıdır."

"2007’de Erdek’e ilk geldiğimde hedeflerim vardı. Yavaş yavaş, basamak basamak o hedeflere ulaşıyoruz. Ulaştığımız her hedefte kazanan Erdek’teki çocuklarımız olacaktır. Biz çocukların geleceği için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz."



Anahtar Kelimeler: Gülhan Fenerbahçe'
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli