Gülhan yeni eğitim sistemi nedeniyle kurum değiştirdi.

Gülhan yeni eğitim sistemi nedeniyle kurum değiştirdi.

Erdek`te başarılarıyla Spor okullarının şifresini çözen beden eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan bu yılda Bursa Celal Sönmez Spor lisesine öğrenci yerleştirdi.





Erdek
Halitpaşa İlköğretim Okulu her yıl olduğu gibi bu yılda BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ne öğrenci yerleştiren Beden Eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan yeni tedrisat sistemi nedeni ile çok sevdiği okuluna veda ederken, Başarılarının yeni okulu 18 Eylül ilköğretim de devam edeceği sözünü verdi.

Beden Eğitimi Öğretmeni  Niyazi GÜLHAN kazanan öğrencilerin kendisiyle beraber uzun yıllar spor yaptıklarını ve kazanmalarının kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.

Başarılarıyla kendisini kabul ettiren spor öğretmeni Niyazi Gülhan; Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımıza hiçbir menfaat beklemeden özel yetenek sınavına yönelik özel kurslar verdim, onlarda istekli ve azimli olunca kazandılar. Kazanan öğrencilerden Ozan KAPLAN'ın cirit atma dalında il şampiyonluğu ve bölge beşinciliği, Ozan SÜNBÜL'ün ise 400 ve 800 metre de il dereceleri bulunmaktaydı. Öğrencilerime eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum ve her zaman yardımcıları olacağıma söz veriyorum.  5,5 yıl hizmet vermiş olduğum Halitpaşa İlköğretim Okulu'nda çok fazla başarılara imza attık. Bu son başarımızdı.  4+4+4 lük yeni eğitim sisteminden dolayı önümüzdeki yıl yeni görev  yerim 18 Eylül Ortaokulu olacak. Bundan sonra başarılara orada devam edeceğiz inşallah. Ama manevi olarak her zaman Halitpaşa İlköğretim Okulu'nun yeri bir başka olacak.  Bu yolda benden desteğini esirgemeyen Erdek Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Aysan'a ve Halitpaşa İlkokulu Müdürü Sayın Muzaffer BEYAZIT'a sonsuz teşekkür ederim.`` dedi







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı