Gümüş, Kapıdağ yollarını meclise taşıdı

Gümüş, Kapıdağ yollarını meclise taşıdı

18 Eylül`de kendisinin konvoyda bulunduğu kazada 4 kişinin tesadüfen yaralı olarak kurtulmasının, güvenlik zafiyetini meclise taşıdı.

Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, İçişleri Bakanı Muammer Güler`e iletilmek üzere kaleme aldığı soru önergesinde 18 Eylül tarihinde kendisinin de bulunduğu CHP konvoyunun kaza yaptığı Erdek - Turan Karayolu`ndaki işaret ve kenar bariyeri eksiklerini gündeme getirdi.

GÜMÜŞ: "BUGÜN BİZE YARIN SİZE"

Balıkesir`de gerçekleştirilen parti çalışmaları sırasında GÜMÜŞ`ün de bulunduğu konvoyda içerisinde 4 gencin bulunduğu bir otomobil Erdek - Turan Karayolu`ndan çıkarak uçuruma yuvarlanmıştı. Şans eseri, kazada can kaybı yaşanmamıştı. Bu yetersiz yolların herkesin sorunu olduğunu ifade eden GÜMÜŞ, bariyersiz yolların kendileri için risk yarattığı gibi iktidar partisi faaliyetlerinde de risk yarattığını "bugün bize yarın size" cümlesiyle hatırlattı. Son derece virajlı ve tehlikeli bir yol olan Erdek - Turan Karayolu`ndaki eksiklerin hızla giderilmesini istedi.

 ERDEK - TURAN KARAYOLU`NUN EKSİKLERİ MECLİS GÜNDEMİNDE

 Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Muammer Güler`e bir soru önergesi gönderen Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, şu soruları dillendirdi: "Erdek - Turan Karayolu gibi son derece virajlı bir yolda niçin kenar bariyeri bulunmamaktadır? Söz konusu yolun uyarı levhası ve bariyer yeterlilikleri yetkililerce denetlenmiş midir? Söz konusu yolun uyarı levhası ve bariyer eksiklerinin sorumlusu kimlerdir? Kapıdağ Yarımadası`nda genel olarak eksik olan uyarı levhaları ve kenar bariyerlerinin tamamlanması için ne tür bir çalışmanız vardır?"



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false