Gümüş Savaştepe de şehit ailenin acısını paylaştı

Gümüş Savaştepe de şehit ailenin acısını paylaştı

Marmara Adası`nda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, gelen şehit haberinin ardından programını taziye ziyaretinde bulunmak üzere Savaştepe`ye kaydırdı.





Marmara Adası`nda çalışmalarını devam ettirmekte olan CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, gelen şehit haberinin ardından programını taziye ziyaretinde bulunmak üzere Savaştepe`ye kaydırdı.

Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, 23.08.2012 Perşembe akşamı saat: 22:30`da, Hakkari`nin Şemdinli İlçesi`ne bağlı, Bağlar ile Zorgeçit Köyleri arasındaki yolda dün (22.08.2012 Çarşamba Günü) PKK`lı teröristlerin askeri konvoya yönelik haince saldırısı sonucu çıkan çatışmada şehit olan 5 askerden Balıkesir`li Piyade Komando Uzman Çavuş İsmail Zengin`in, Balıkesir`in Savaştepe İlçesi`ndeki ailesini ziyaret etti.

Milletvekili GÜMÜŞ, şehit piyade komando uzman çavuş İsmail Zengin`in nişanlısına, annesine ve kardeşlerine taziyelerde bulundu. Ailenin durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi edindi.

CHP Balıkesir Milletvekili, daha sonra Savaştepe İlçesi`ndeki partililerle görüş alışverişinde bulundu. Terörü lanetleyerek Savaştepe`li hemşerilerinin acılarını paylaştı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı