Gümüş`e Gönen`de büyük ilgi

Gümüş`e Gönen`de büyük ilgi

CHP MİLLETVEKİLİ HALUK AHMET GÜMÜŞ`ÜN GÖNEN İLÇESİ VE KÖYLERİNİ ZİYARETİ

Balıkesir Milletvekili GÜMÜŞ dün Gönen`de CHP`de partililer ve basın ile söyleşi yaptıktan sonra Gönen`in sporcularını iftar öncesi ziyaret etti. "KÖŞE ON" adıyla anılan sporcularla sohbet eden GÜMÜŞ, KÖŞE-ON`u TBMM`ye davet etti.

Arkasından Çınarpınar Köyü`nün iftar yemeğine katıldı. Köy sakinleri ile iftar sofrasına oturan GÜMÜŞ yemek boyunca köylülerin hatırını sordu ve onlarla sohbet etti.

GÜMÜŞ`TEN UYARI: GÖNEN BELEDİYESİ`NİN PARKTAKİ BİLİNÇSİZ İNŞAAT FAALİYETLERİ NEDENİYLE GÖNEN`İN GÜZEL PARKININ YÜZLERCE YILLIK AĞAÇLARI KURUMAYA BAŞLADI. 81 AĞAÇ KURUDU GERİ KALANLAR TEHLİKEDE

Gönen`in dillere destan parkının asırlık ağaçları Belediyecilikten anlamayan AKP Belediyeciliğinin uygulamaları nedeniyle kuruyor. Belediyenin park toprağı üzerinde hafriyat çalışmaları ve parkta yürüyüş alanlarının genişletilip ağaçlara toprak alanının bilinçsizce daraltılması ağaçların kaybına neden oluyor. Sonuçta Gönenimizin değerleri, Gönen Belediyesi`nin AKP`li zihniyeti elinde ne yazık ki yok edildi. Tüm Gönenliler olup bitenleri kaygı ve üzüntü ile izliyorlar.

Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ CHP Gönen İlçe Örgütü eşliğinde Gönen Parkı`nı ziyaret etti. GÜMÜŞ Gönen Parkı`nda durumun vahim olduğunu bunun bu yüzyılda belediyecilik adına bir ayıp olduğunu belirtti. GÜMÜŞ bu konuyu TBMM`ye taşıyabileceğini söyledi.

GÜMÜŞ GÖNEN`İN TIRNOVA MAHALLESİ PARKI`NDA SOHBETTE

GÜMÜŞ daha sonra CHP İlçe Yönetim ile birlikte Tırnova Mahallesi Parkı`nda Gönen`de Merkez sağın önde gelenlerinin de bulunduğu bir grupla siyasi içerikli sohbette bulundu...



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli