Gümüş`te dur durak yok

Gümüş`te dur durak yok

Manyas ve köylerinde ayak basmadık yer kalmadı






CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, Manyas`ın Kızıksa Beldesi`nde ve Boğazpınar Köyü`nde çalışmalarda bulundu.

GÜMÜŞ, Manyas`ta çok sayıda esnaf ve kahvehaneyi ziyaret ettikten sonra akşam Kızıksa Beldesi`ne geçti. Kızıksa Beldesi`nden sonra Boğazpınar Köyü`ndeki kahvehaneleri ziyaret etti. Manyas ziyareti sırasında yaptığı konuşmada çeltik üreticisinin ve hayvan üreticilerinin sorunlarına değindi.

Çeltik fiyatlarının düşüklüğüne, mazot, gübre maliyetlerinin yüksekliğine değinen GÜMÜŞ, bu nedenle çeltik üreticisinin mağdur olduğunu, devlet desteklerinden yeterince yararlanamadıklarını belirtti ve çeltik üreticisi, verimsizlik ve kazançsızlıkla karşı karşıya bırakılmıştır dedi.

Büyükbaş hayvancılık sektöründe ise, ülkenin tümünde yaşanan dramın Manyas`ta da yaşandığına dikkat çekti ve hayvancılar her yerde olduğu gibi Manyas`ta da büyük güçlükler altında ezilmektedirler. Yem, saman ve mazot hayvancı çiftçinin belini bükmektedir dedi.



HALKIMIZ EKONOMİK MAĞDURİYETİNİ TERÖRLE MÜCADELEDE ÇEKİLEN ACILAR NEDENİYLE İKİNCİ PLANA ATTI.
VATANDAŞ CEBİMİZ BOŞ BARİ YÜREĞİMİZİ YARALAMAYALIM DİYOR


Manyas`ta vatandaş Akp yönetiminin sıfır terör devralıp, ülkenin huzur ve güvenliğinin Akp iktidarında bozulduğunun farkında, vatandaş Akp`yi terör konusunda başarısızlıkla suçluyor. Eğer başarısızlık değilse Akp politikası büyük devletlerin politikalarına teslimiyettir diyor.



AKP İKTİDARI MANYAS`TA UMUTSUZLUK KAPISI OLARAK ALGILANIYOR


Vatandaş, eskiden sıkıntılarımız vardı ama ümitliydik şimdi ise hem sıkıntı içindeyiz hem de ümidimiz yok diyor. Akp Manyas`ta umutsuzluk kapısı olmuş haberi yok.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli