Gün batımı Otel hizmete girdi

Gün batımı Otel hizmete girdi

Eski Vakıfbank Kampı, MYO Sosyal tesisleri Otel olarak turizm hizmeti vermeye başladı.

Geçmiş yıllarda Vakıfbank kampı olarak hizmet veren, daha sonra Balıkesir Üniversitesi emrine tahsis edilerek Erdek Turizm Meslek Yüksek Okulu olarak hizmet veren sosyal tesisler yaz sezonu içinde turizm hizmeti verecek.

Erdekli iş adamı Adnan Baykuş tarafından kiralanan tesisler fiziki yapı yanı sıra çevre düzenlemesi yepyeni bir görünüme kazuştu.

50 oda 100 yatak kapasiteli tesis, konum ve içerik olarak bölgenin en müstesna dinlenme tesislerinden birisi olarak hizmet vermeye başlaması ile birlikte rezervasyonlarına başladı.

Çim antrenman sahası, Voleybol, Basketbol alanı, Alabildiğine kumsal ve organik çim bahçesi ile tatilciler adına eşsiz bir manzaraya sahip Gün Batımı Otel konum ve kapasitesi ile Erdek Turizmine önemli bir katkı verdi.




Turhan Günay
27.07.2013 18:52:42
Çocukluğumuz bu kampta geçti. Çok güzel anılarımız var. Bir aralar yıkıntı haline geldiğini biliyorum. Tesisin kurtarılmış olması güzel. Burada sadece benim değil tüm Vakıflar bankası camiasının ve şu anda 50`li yaşlarını süren birçok arkadaşımın güzel günleri geçti. En kısa zamanda gelip görmek istiyorum. Yenileyenlere teşekkür ederim. Saygılarımla.

fatih
18.08.2013 23:47:38
güzel bir otel

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı