Günaydın Mahallesi Muhtarı Şadiye Dirlik'den Başkan'a övgü

Günaydın Mahallesi Muhtarı Şadiye Dirlik

Muhtar Şadiye Dirlik, "Mahallemiz Başkan Av. Tolga Tosun ile hak ettiği hizmete kavuşuyor.

Başkan Av. Tolga Tosun bugüne dek yapılmayanı yaparak Günaydın Mahallesinde gerçekleştirdiği sabah kahvaltısı ile mahalle sakinlerinin fikrini alarak başlattığı sokak ve caddelere "değişim rüzgarı" projesi gelinen noktada önemli bir aşamaya geldi.

Başkan Av. Tolga Tosun devam eden çalışmaları yerinde takip etmek amacı ile geldiği Günaydın Mahallesi Muhtarlığında, Muhtar Şadiye Dirlik tarafından kapıda karşılandı ve içten gelen övgü ve teşekkür aldı.

Günaydın Mahallesi Muhtarı Şadiye Dirlik, "Uzun yıllar muhtar olan Babamın yanında Muhtarlık işleri ile uğraştım, Baban çekilince ben aday oldum ve kazandım, Günaydın Mahallesi halkının güvenine layık olabilmek amacıyla gerekli olan hizmet taleplerimiz için kapısını çaldığımız Başkanımız Tolga bey, hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. kendisine teşekkür ediyorum.

Özellikle Mahallemizin tümünü kapsayan yenileme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Başkanımız Tolga bey sık sık çalışmaları yerinde izliyor, inceliyor. Bu hassasiyetinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Çalışmaları aralıksız sürdüren Fen işleri personellerinin de ellerine sağlık, yepyeni bir mahalle yaratıyorlar. Bizler Mahalleli olarak bu çalışmalardan ve ilgisini esirgemeyen Başkandan son derece memnunuz. Allah ayağına taş değdirmesin." dedi.



OSMAN VATANDAŞ
22.09.2022 16:32:27
Kaldırımlara masa sandalye atılmasın kaldırım kalmadı ayıp

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı