Gündoğan Çeltik hatasının kurbanı oldu.

Gündoğan Çeltik hatasının kurbanı oldu.

2. Kırmızı kartla eksik oynayan Gündoğan Çeltik evinde Ocaklarspor`a teslim oldu 0-1



Gündoğan Çeltikspor 0-1 Ocaklarspor

Lider Ocaklarspor Sarıköy deplasmanında karşılaştığı Gündoğan Çeltikspor`u tek golle devirdi. 


Stat: Sarıköy
Hakemler: Doğan Ünsal*** Erdem Altaş*** Kadir Devrim***

Gündoğan Çeltikspor: Caner** Selim** Cihan**(Yavuz**) Fuat** Mehmet** Melih** Hakan? Fahrettin**(Özcan**) Çetin** Hasan** Ekrem**(Mehmet**)

Antrenör: Serkan Numan

Ocaklarspor: Müslüm *** Murat**(Hüseyin**) Sercan*** Fatih*** Gökçe*** Efecan**(Hikmet**) İsmail*** Hüseyin**(Mehmet**) Hakan*** Mehmet*** Murat***

Antrenör: Haydar Akyüz

Kırmızı: Kartlar: Dk.2Çetin, Dk.44 Hakan(Gündoğan)

Gol: Dk. 27 Mehmet (Ocaklar)


Lider Ocaklarspor, zorlu Gündoğan Çeltik engelini tek golle aştı.

2.Amatör kümede ligin en zorlu karşılaşması bugün Sarıköy`de Gündoğan Çeltikspor ile Ocaklarspor arasında oynandı.

Akşam yağan yağmur geride bıraktığı futbol adına kötü bir zemin ve olaylara gebe bir müsabaka.

Lige Şampiyonluk parolası ile başlayıp şanssızlıklar ve kart cezaları nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Gündoğan Çeltik bugün beklenen gelişmeleri yaşatmakta gecikmedi.

Futbol`u kuralı dışında sürdürmeyi kendine amaç edinmiş oyunculardan Çetin daha oyunun 2.dakikasında takımı Çeltikspor`u 10 kişi bıraktı.

Çetin bu dakikada kontra bir topla rakip yara alana sızmak isterken ofsaytta kaldı.

Yan hakemin Bayrağına uyan karşılaşmanın orta hakemi Doğan Ünsal elini düdüğüne götürdüğünde o olagan küfür ile yüz yüze geldi.

Bu kez tereddütsüz eli kırmızı kart`a giden Doğan Ünsal Çeltikspor`un golcüsü Çetin`i tereddütsüz oyun dışı bırakırken maçın gerilme noktası oyunu etkisine aldı.



Ağır zemin, çamura yapışan toplar, isabetsiz paslar. Bir karşılaşma için ne kadar olumsuz etken varsa hepsi bu karşılaşmada bir araya gelmesi oyunu olması gerekenden fazla gerdi.

Gündoğan taraftarının protestoları içinde başlayan karşılaşmada Ocaklarspor 27 dakikada Mehmet`in ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skor ile tamamlanıyordu derken Gündoğan`a 2.kırmızı kart geldi.

Bu kez Hakan kırmıız kart ile oyun dışı kalında karşılaşma bir süre durdu. Oyun alanı karıştı, yan hakeme karşı yöndeki taraftarlardan taş atıldı ve oyun yaklaşık 15 dakika durakladı.

Yeniden oyun alanına jandarma girdi, yöneticilerle konuşuldu ve Hakem Doğan Ünsal`ın 8 dakika gecikme oynatması ile ilk yarı 1-0 Ocaklarspor`un üstünlüğü ile tamamlandı.




Gündoğan cephesinin oyundan çekilmeye varan iddiası daha sonra yumuşamaya dönüştü ve oyun 2. yarıya Çeltikspor`un itirazları ile başlandı.

İkinci yarı oyuna 9 kişi devam eden Çeltikspor iki kez mutlak gol pozüsyonu bulsa da bu ataklardan yararlanamadı.


Lider Ocaklarspor ise skora değil sonuca endekslendi.

Önemli olan skor değil 3 puan anlayışı ile oyunu kendi yarı alanı ve orta alanda tutmayı başaran Ocaklar zaman zaman uzun toplarla rakip kale önünde tehlikel, olsada sonuç değişmedi ve karşılaşma Ocaklarspor`un 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.









soner
14.04.2013 21:53:51
ocaklar spor golü ofsayttan buldu çetin abinin pozisyonu ofsayt deil yan hakemle aynı çizgideydim hakemler bizi her zaman oldugu gibi yedi bitirdi biz de ona göre davrandık

engin dürten
15.04.2013 00:35:22
bunları bu lige alanda kabahat bunlar her yıl böyle böyle futbol olmaz buraya giden gözlemci hakemler ne iş yapar kenardan dünya küfür ediliyor jandarma seyrediyor yazıklar olsun

amatör
15.04.2013 08:28:40
Balıkesir Askf görevini yapmıyor malesef, Bu yalnızca bu maç için konuşmuyor, genelde bütün maçlarda hakem hatası var, sonuç büyük bir 0 (sıfır) oluyor. Gelelim maça Gündoğan Çeltik spor sezon boyunca genelde agrasif oyun oynuyor, bu maçtada bu olaylar yaşanmış, artık bu olaylar normal gündoğan çeltikspor için. bunun önünü balıkesir askf geçmesi lazım ama nerde onlarda nerde cesaret . . .

Cem
15.04.2013 12:19:02
Ne ofsayt`ı be bu maÇ 10 sıfır olurdu ocaklar İdmansız dİYe bÖYle ama bu hafta İdmanlar kaldıgı yerden başlıyoR 7 ler 8 ler geri geliYoR hazır ol Paşa bu arada maçtaki taraftar Karsıyaka taraftarı kardeşim geldiniz yenseydiniz okadar masraf ettiniz taraftar getirdiniz yenildiniz ve gittiniz hala kaleciye saldıranlar oldu.

fatih
15.04.2013 20:27:51
çoluk çocugu hakem diye gönderiyolar askf bunun önüne geçmesi gerekiyor maç başı 45 deilde 150 verilsin hakemlere adam gibi adam gelsin maçlara durum ortada 45 ancak çoluk çocuk yapar buişi

mahir
17.04.2013 21:38:38
insanda allah korkusu olur kul hakkı diye bişeyvar gündogan yenildiginle kaldı daha kafada iki takım vardı paşaciflik ve karşıyaka hakemler onların da hakkını yedi başkanım sana sesleniyorum butür sabilere yönetmek için maç vermeyin kusura bakmasınlar ama kamerada görünen iki hakem de birbirin den zavallı

amatör
20.04.2013 20:46:44
böyle balıkesir askf ben bir amatör taraftarı olarak istemiyorum. çünkü gündoğan spor-ocaklar maçında olaylar çıkıyor, maç 15 dk duruyor, ama ne bu iş bir sonuç çıkmıyor, 2 oyuncu kırmızı kart görüyor, kart görenler 2 ve 4 maç ceza alıyor . bu işi adam gibi yapın balıkesir askf yapasassanız çekin gidin, gidipte menejerlik yapmayın kuluplere

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı