Gündoğan Çeltikspor dertli

Gündoğan Çeltikspor dertli

2. Kümenin gediklisi Gündoğan Çeltikspor'da hedef 1. Kümeye yükselmek.




2. Kümenin gediklisi Gündoğan Çeltikspor'da hedef 1. Kümeye yükselmek.


B
unun için gerekli şartlar kulübün elini bağlıyor. Çünkü ilk olarak 2. Kümede şampiyonluk yaşamak gerekli. Bunu başaracak oyuncuların da maç ve iş programları birbiri ile çakışıyor.

2. Amatör Küme'de mücadele eden Gündoğan Çeltikspor'un kulüp başkanı Mustafa Tuna, 4-2 galip ayrıldıkları Bostancıspor maçı sonrasında bir açıklama yaparak, 1. Küme'de daha başarılı olacaklarını iddia etti.

Tuna, açıklamasında, 2. Amatör Küme maçları tarihleri tam da köylünün toprakla ilgilenmesi dönemine denk geliyor. Bizim takımımız da çiftçilikle geçimini sağlayanlardan oyunculardan kurulu.  Hal böyle olunca antrenman tarlada yapılıyor. Takım maç günleri bir araya toplanabiliyor. Tabi ki kondisyon ve konsantrasyonda eksiklik oluyor.

Sonuç itibari ile maç tarihleri göz önüne alındığında daha başarılı olacağımıza inandığımız 1. Kümeye çıkabilmek için 2. Kümede şampiyonluk yaşamamız gerekiyor. Başta da belirttiğim sebeplerden dolayı da kendi kümemizde başarılı olamıyoruz. Sorunu çözmek için oyuncularımızın bu sezon sergiledikleri mücadele gerçekten alkışı hak ediyor.

İnşallah kısa sürede kümede şampiyonluk yaşar ve 1. Kümeye çıkarız. Çünkü 1. Amatör Küme Şubat ayında tamamlanıyor. Çiftçilikle geçimini sağlayan köyümüzün gençleri zamanında ve programlı antrenman yapabilecekler ve işlerinin başladığı zamana kadar sezonu tamamlamış olacaklar” dedi. 









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı